Повезане вести

Нину Бадрић мувао славни холивудски глумац: Певачица открила све детаље, признала и због кога га је одбила!

Нину Бадрић мувао славни холивудски глумац: Певачица открила све детаље, признала и због кога га је одбила!

Мондо 05.11.2021
Нина Бадрић признала да ју је "стартовао" познати глумац. Нина Бадрић признала да ју је "стартовао" познати глумац. Нина Бадрић изненадила је све признањем да ју је једном приликом у Монте Карлу позвао на вечеру холивудски… »
Била сам заљубљена у идиота из Загреба: Нина Бадрић одбила Кевина Костнера

Била сам заљубљена у идиота из Загреба: Нина Бадрић одбила Кевина Костнера

Нова 05.11.2021
Певачица Нина Бадрић била је гошћа серијала "Факап", где је открила досад непознате детаље о себи. Нину Бадрић су у серијалу „Факап“, који се емитује на порталу Дневник.хр угостиле Миа Ковачић и Ида Престер, а већ им је на… »
Чувени холивудски заводник је мувао: Нина Бадрић признала - Била сам заљубљена, па сам га одбила!

Чувени холивудски заводник је мувао: Нина Бадрић признала - Била сам заљубљена, па сам га одбила!

Вечерње новости 04.11.2021
Фото: Принтскрин Инстаграм Она је рекла да је својевремено покушао на вечеру да је изведе славни холивудски глумац Кевин Костнер. - То је тако када си клинка. Тада сам имала 25,26 година. Налазила сам се том приликом у Монте… »

Вести дана »