Povezane vesti
US*ala sam Dejana za ceo život! Dalila oplela po suprugu, Car nije mogao da je sluša: Pobesneo i napustio belu kuću! (video)
Kurir 05.11.2021
Dalila Dragojević komentarisala je sa Filipom Carem njegovo ponašanje u Zadruzi. Ne mogu to pravljenje žrtve, to je katastrofa - rekla je Dalila. - Kao da sam nešto pogrešno rekao - dodao je Car. - Jadan ti. Svaki put kad me ne odbraniš smatraću te… »
Dalila se guši u suzama, otrgla se iz carevih ruku: Čovek kojeg sam uništila skroz me brani, a ti ne! Slomila se od tuge…
Kurir 05.11.2021
Dalila Dragojević otišla je u ekonomsko dvoriše sa Jovanom Tomić Matorom, pa prolila suze jer Filip Car nije stao u njenu odbranu. - Nikad ne bih dopustila da neko to kaže Filipu i da ćutim. Očekujem od momka sa kojim sam da me brani, a očekujem od… »
Vesti dana »

Uživo (foto, video) dojave o bombama u školama i vrtićima širom Srbije Deca evakuisana, policija na terenu: "Samo su nam javili da odmah dođemo po dete"
Blic pre 53 minutajoš 81 povezana

MSP Srbije i Vučić o studentu koji se nalazi na jednom od brodova flotile Sumud
Beta pre 38 minutajoš 37 povezanih

Dve žrtve napada kod sinagoge u Mančesteru, policija ubila osumnjičenog
BBC News pre 1 satjoš 56 povezanih

"Očekivali smo pre tropsku temperaturu, nego sneg početkom oktobra" Danas na Zlataru čitav dan pada sneg, ovo su slike sa lica mesta (foto)(video)
Alo pre 12 minutajoš 68 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 40 povezanih