Повезане вести
Дегенек признао грешку, желео је другачије, али зашто је онда направио црвени картон?
Спортске.нет 06.11.2021
Фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек признао је да је својом лошом одлуком утицао на утакмицу против Митјиланда у Лиги Европе. Аустралијски дефанзивац је у 13 минуту напустио терен након што је фаулирао крилног нападача… »
Звездин трагичар коначно отворио душу: Дегенек признао да је погрешио – ‘Лоше сам реаговао, требало је да будем бржи’…
Хот спорт 06.11.2021
Црвена звезда је у Љутице Богдана изгубила од Мидтијиланда резултатом 0:1, у оквиру групне фазе Лиге Европе. Трагичар на том мечу био је Милош Дегенек, који је у раној фази утакмице добио директан црвени картон. Искусном штоперу… »
Дегенек признао грешку - "разочарао сам своју другу фамилију!" Сада зна шта је требало да уради против Митјиланда!
Мондо 06.11.2021
Искусни штопер Црвене звезде направио је грешку на средини терена, а онда оборио Густава Исаксена за искључење. Искусни штопер Црвене звезде направио је грешку на средини терена, а онда оборио Густава Исаксена за искључење… »
Дегенек жали због искључења: Реаговао сам како сам мислио да је најбоље по тим!
Вечерње новости 06.11.2021
Дегенек на мечу са Европом Фото: М.Вукадинм Моменат који је највероватније преломио овај меч догодио се у 12. минуту када је Милош Дегенек због старта с леђа добио црвени картон. –Лоше сам реаговао. Требало је и морао сам да… »
Дегенек: Лоше сам реаговао, морао сам да будем бржи
Моззарт спорт 06.11.2021
„Очекивао сам да ће Драговић да буде иза мене“, каже дефанзивац Звезде. Прст кривице навијача Црвене звезде после пораза од Мидтјиленда (1:0) у великој мери иде ка Милошу Дегенеку. Штопер црвено-белих је у 12. минуту допустио… »
Дегенек за Журнал: Погрешио сам, да је остало „11 на 11“, победила би Звезда
Спортски журнал 06.11.2021
- Требало је и морао сам да будем бржи. Недостајао ми је метар и по, два, које сам изгубио у окрету, што је искористио Исаксон и побегао - казао је Дегенек. Судбина се грубо поиграла са Милошем Дегенеком у двомечу са Митјиландом… »
Вести дана »
Временска прогноза за 22. новембар: Нагли пад температуре, могуће и снежне падавине
Мондо пре 17 минутајош 3 повезане
ЦИК Косова утврдио рокове за организовање ванредних парламентарних избора
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 5 сатијош 4 повезане
Народно позориште у Београду саопштило добитнике својих годишњих признања
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана