Povezane vesti

Stojković o podmetanjima: Ko ne želi da Srbija napreduje – treba da se leči

Stojković o podmetanjima: Ko ne želi da Srbija napreduje – treba da se leči

Nova 06.11.2021
Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalera Srbije, oštro je reagovao zbog svih koji govore negativne stvari o reprezentaciji i koji "podmeću klipove pod točkove". „Ne da mi se čini, nego je evidentno da neko ‘podmeće klipove pod točkove’… »
"Ma, baš me briga! Toliko sam se potresao da sam zaspao kao beba!" Piksi na neviđen način prokomentarisao neprihvaćeni…

"Ma, baš me briga! Toliko sam se potresao da sam zaspao kao beba!" Piksi na neviđen način prokomentarisao neprihvaćeni…

Sportal blic 06.11.2021
za "finalnu" utakmicu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će pokušati u Lisabonu obezbediti direktan plasman na to takmičenje, a rival će biti . Nakon objave samog spiska, . Pričao je selektor o planovima za utakmicu u Lisabonu… »
Ko to sabotira reprezentaciju? Piksi odgovorio Terziću: "Ljudi vide sami ko nam podmeće klipove!"

Ko to sabotira reprezentaciju? Piksi odgovorio Terziću: "Ljudi vide sami ko nam podmeće klipove!"

Sportske.net 06.11.2021
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković kazao je da je evidentno da uspeh nacionalnog tima ne odgovara svima. On nije imenovao na koga misli, ali je evidetno da je to, između ostalih, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić… »

Vesti dana »