Повезане вести

Станковић пред Војводину: Мене ништа не може да убије

Станковић пред Војводину: Мене ништа не може да убије

Н1 Инфо 06.11.2021
Пораз од Мидтјиланда, али и све што се догађало током и после меча, донели су главобољу клубу са "Рајка Митића". Звезда ће против Лудогореца напасти европско пролеће, а у међувремену мораће да задржи корак са водећим клубом… »
"Зашто таква питања? Нису њега гађали" Станковић се наљутио на једну новинарску опаску о повређеном Панонћинију, па открио…

"Зашто таква питања? Нису њега гађали" Станковић се наљутио на једну новинарску опаску о повређеном Панонћинију, па открио…

Спортал блиц 06.11.2021
Појавио се на конференцији за медије по први пут у четвртом колу групне фазе Лиге Европе. Једна од главних тема је била ситуација која се догодила непосредно после утакмице, када су присталице црвено-белих осули рафалном паљбом… »
Станковић: Оставићемо ружно вече из нас

Станковић: Оставићемо ружно вече из нас

Спортски журнал 06.11.2021
Црвено-бели сутра од 16.45 гостују у Новом Саду, након пораза од Митјиланда у Лиги Европе (1:0). Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је да очекује лепу и захтевну утакмицу у дербију 16. кола Суперлиге Србије… »
Добро је што сам одмах отишао, казнили би ме! Станковић се први пут огласио, открио и стање погођеног тренера

Добро је што сам одмах отишао, казнили би ме! Станковић се први пут огласио, открио и стање погођеног тренера

Мондо 06.11.2021
Дејан Станковић је изашао пред новинаре и говорио о стању Италијана који ће морати на лечење. Дејан Станковић је изашао пред новинаре и говорио о стању Италијана који ће морати на лечење. Црвена звезда поражена је од… »
"Маракана никада није имала: Баре!" Дејан Станковић проговорио о узроцима пораза од Мидтјиланда, а онда се осврнуо на…

"Маракана никада није имала: Баре!" Дејан Станковић проговорио о узроцима пораза од Мидтјиланда, а онда се осврнуо на…

Спортал блиц 06.11.2021
Није се појавио на конференцији за медије , те је пред лигашку утакмицу са изнео утиске и са последњег европског меча. Није много чекао Станковић да прокоментарише меч са данским представником. - Ти можеш да спремиш да мислиш… »
Станковић хвалио Војводину, подсетио на највећу опасност Новосађана које нема!

Станковић хвалио Војводину, подсетио на највећу опасност Новосађана које нема!

Спортске.нет 06.11.2021
Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић похвалио је рад свог колеге из Војводине Славољуба Ђорђевића пред меч два тима на "Карађорђу". Дерби кола игра се у Новом Саду, где Војводина чека Црвену звезду, екипу против које… »
Станковић открио стање свог помоћника, али и шта би он урадио да је био на Дегенековом месту?

Станковић открио стање свог помоћника, али и шта би он урадио да је био на Дегенековом месту?

Спортске.нет 06.11.2021
Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић рекао је да је његов помоћник Федерико Панонћини добро и да је на кућном лечењу, те да очекује Италијанов брзи повратак. Меч ће остати упамћен по инциденту изазваном након њега… »
Дејан Станковић: Мене ништа не може да убије, да нисам отишао одмах у тунел добио бих дугачку суспензију

Дејан Станковић: Мене ништа не може да убије, да нисам отишао одмах у тунел добио бих дугачку суспензију

Моззарт спорт 06.11.2021
Тренер црвено-белих незадовољан суђењем против Мидтјиланда. Пораз од Мидтјиланда донео је врло интензивне и дане пуне несанице на највећем српском стадиону. Мораће Црвена звезда да чека другу меч лопту када је реч о пролећу у… »
‘Због чега таква питања’?: Станковића питали за његовог помоћника – ‘Мистер изгорео’ као никада до сад, па љутито обрусио…

‘Због чега таква питања’?: Станковића питали за његовог помоћника – ‘Мистер изгорео’ као никада до сад, па љутито обрусио…

Хот спорт 06.11.2021
Фудбалери Црвене звезде изгубили су од Мидтјиланда на свом стадиону резултатом 0:1, у оквиру групне фазе Лиге Европе. Први пут након тог пораза, медијима се обратио шеф стручног штаба Црвене звезде, Дејан Станковић. На почетку… »
Станковић први пут о стању погођеног тренера, наљутио се због питања

Станковић први пут о стању погођеног тренера, наљутио се због питања

Нова 06.11.2021
Дејан Станковић, тренер Црвене звезде, први пут је јавно говорио о стању кондиционог тренера црвено-белих Федерика Панонћинија, који је погођен након меча са Мидтјиландом (0:1) у 4. колу Лиге Европе. Појаснио је у каквом је… »
Огласио се Станковић: Тренер Звезде открио у каквом је стању његов помоћник и хоће ли се вратити у Србију!

Огласио се Станковић: Тренер Звезде открио у каквом је стању његов помоћник и хоће ли се вратити у Србију!

Вечерње новости 06.11.2021
ФОТО: ФК Црвена звезда Федерико Панонћини био је колатерална штета када су навијачи покушали да погоде судију, а новинаре је на данашњој прес конференцији занимало у каквом је физичком стању Италијан. - Добро је, код куће је… »
Страшно: Звездин тренер погођен стакленом флашом у главу

Страшно: Звездин тренер погођен стакленом флашом у главу

Нова 06.11.2021
Данима се прича о инциденту који се десио после меча Лиге Европе између Црвене звезде и Мидтјиланда (0:1) када су хулигани направили хаос. Незадовољни одлукама мађарског арбитра Тамаша Богнара засули су разним предметима њега и… »

Вести дана »