Повезане вести

"Какав, бре, евентуални, бре?!" Новинар РТС-а питао Пиксија, није ни сањао овакав одговор селектора (видео)

"Какав, бре, евентуални, бре?!" Новинар РТС-а питао Пиксија, није ни сањао овакав одговор селектора (видео)

Вечерње новости 06.11.2021
Фото: Принтскрин/Твиттер/@ФССрбије Подсетимо, следећег викенда ће се одлучивати да ли ће се на Мундијал из наше групе директно пласирати Португалци, који су прваци Европе, или Србија, док ће такмац који то не оствари, морати у… »
Пикси самоуверен: Какав евентуални пласман? Морамо у Катар

Пикси самоуверен: Какав евентуални пласман? Морамо у Катар

Нова 06.11.2021
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси саопштио је списак играча на које рачуна пред одлучујући дуел у квалификацијама за Светско првенство, а том приликом изнео је и своја очекивања пред меч са… »
Стојковић: Учинићемо Србију поносном против Португалије

Стојковић: Учинићемо Србију поносном против Португалије

Спортски журнал 06.11.2021
Стојковић се није сложио да би евентуални пласман у Катар био највећи успех у његовој тренерској каријери. "Не знам да ли ћемо да победимо у Португалу, али знам да ћемо дати последњи атом снаге, да ћемо играти храбар и модеран… »
Стојковић: Нећемо се бранити против Португала, пуцаћемо из свих оружја

Стојковић: Нећемо се бранити против Португала, пуцаћемо из свих оружја

Бета 06.11.2021
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић рекао је данас да се његова екипа у одлучујућем мечу квалификација за Светско првенство против Португала сигурно неће бранити, да ће "пуцати из свих оружја" и истакао да… »
Стојковић: Учинићемо Србију поносном против Португала

Стојковић: Учинићемо Србију поносном против Португала

Дневник 06.11.2021
БЕОГРАД: Не знам да ли ћемо да победимо у Португалу, али знам да ћемо дати последњи атом снаге, да ћемо играти храбар и модеран фудбал, ту немојте да имате никакву дилему, изјавио је данас селектор фудбалске репрезентације… »
Стојковић већ гледа ка Катару: Желимо много веће ствари од самог пласмана на Мундијал

Стојковић већ гледа ка Катару: Желимо много веће ствари од самог пласмана на Мундијал

Моззарт спорт 06.11.2021
"Пуцаћемо на Португалију из свих оружја", поручује селектор Србије. За селектора репрезентације Србије Драгана Стојковића не постоји питање да ли ће Орлови играти на Светском првенству у Катару. Он нишани победу у Лисабону над… »

Вести дана »