Povezane vesti

"Rekao je da mu je Žao što smo se svađali": Nada Topčagić o poslednjim rečima Marinka Rokvića "Ne mogu da prežalim što…

"Rekao je da mu je Žao što smo se svađali": Nada Topčagić o poslednjim rečima Marinka Rokvića "Ne mogu da prežalim što…

Blic 06.11.2021
Pevačica Nada Topčagić u suzama je od trenutka kada je saznala da je preminuo njen kolega Marinko Rokvić. Iako su imali nesuglasice iz mladosti, koje nisu stigli da reše, ona kaže da je želela da ga poseti kada je čula da je bolestan, ali to nije… »
Danima sam ga zvala, ali se na njegov broj niko nije javljao: Lepa Lukić jeca na sav glas zbog smrti Marinka Rokvića: Nemam…

Danima sam ga zvala, ali se na njegov broj niko nije javljao: Lepa Lukić jeca na sav glas zbog smrti Marinka Rokvića: Nemam…

Kurir 06.11.2021
Pevač Marinko Rokvić preminuo je u 68. godini u Beogradu, a kolege se uveliko opraštaju od njega. Lepa Lukić nije mogla da se smiri kad je saznala za smrt kolege. "Kukala sam iz sveg glasa kad sam čula, iz sveg koliko sam ga imala. Mnogo mi je… »
Zbogom, dragi naš, Ne mogu više da primam ovakve vesti! Saša Popović skrhan zbog Marinkove smrti!

Zbogom, dragi naš, Ne mogu više da primam ovakve vesti! Saša Popović skrhan zbog Marinkove smrti!

Mondo 06.11.2021
Preminuo je Marinko Rokvić, estrada se oprašta! Preminuo je Marinko Rokvić, estrada se oprašta! Vest o smrti Marinka Rokvića šokirala je ceo region, ali i estradu. Prva se od njega oprostila Lepa Lukić koja nije mogla da zadrži suze na Pinku, a… »
Saša Popović: Marinko, žao mi je što se rano opraštamo, ovo nisam očekivao

Saša Popović: Marinko, žao mi je što se rano opraštamo, ovo nisam očekivao

Nova 06.11.2021
"Ne mogu više da primam loše vesti. Mnogo sam se potresao. Govorimo o čoveku koji je godinama bio naš prijatelj, saradnik, vanserijski pevač", rekao je Saša Popović o dugogodišnjem prijatelju i saradniku Marinku Rokviću. Saša Popović potresao… »
Nada Topčagić i Marinko Rokvić bili su u svađi zbog 500 € Pevačica očajna: Umreću i neću prežaliti što nismo…

Nada Topčagić i Marinko Rokvić bili su u svađi zbog 500 € Pevačica očajna: Umreću i neću prežaliti što nismo…

Kurir 06.11.2021
Pevačica Nada Topčagić u suzama je od trenutka kada je saznala da je preminuo njen kolega Marinko Rokvić. Iako su imali nesuglasice iz mladosti, koje nisu stigli da reše, ona kaže da je želela da ga poseti kada je čula da je bolestan. "Jako sam… »
Lepa Lukić se uživo gušila u suzama zbog marinka! Mnogo mi je teško, ne mogu da se smirim, kukam iz sveg glasa!

Lepa Lukić se uživo gušila u suzama zbog marinka! Mnogo mi je teško, ne mogu da se smirim, kukam iz sveg glasa!

Mondo 06.11.2021
Preminuo je Marinko Rokvić, a samo pola sata nakon te vesti uživo se uključila njegova koleginica Lepa Lukić. Preminuo je Marinko Rokvić, a samo pola sata nakon te vesti uživo se uključila njegova koleginica Lepa Lukić. Preminuo je Marinko… »

Vesti dana »