Повезане вести

"Рекао је да му је Жао што смо се свађали": Нада Топчагић о последњим речима Маринка Роквића "Не могу да прежалим што га…

"Рекао је да му је Жао што смо се свађали": Нада Топчагић о последњим речима Маринка Роквића "Не могу да прежалим што га…

Блиц 06.11.2021
Певачица Нада Топчагић у сузама је од тренутка када је сазнала да је преминуо њен колега Маринко Роквић. Иако су имали несугласице из младости, које нису стигли да реше, она каже да је желела да га посети када је чула да је… »
Данима сам га звала, али се на његов број нико није јављао: Лепа Лукић јеца на сав глас због смрти Маринка Роквића: Немам…

Данима сам га звала, али се на његов број нико није јављао: Лепа Лукић јеца на сав глас због смрти Маринка Роквића: Немам…

Курир 06.11.2021
Певач Маринко Роквић преминуо је у 68. години у Београду, а колеге се увелико опраштају од њега. Лепа Лукић није могла да се смири кад је сазнала за смрт колеге. "Кукала сам из свег гласа кад сам чула, из свег колико сам га… »
Нада Топчагић и Маринко Роквић били су у свађи због 500 € Певачица очајна: Умрећу и нећу прежалити што нисмо закопали ратне…

Нада Топчагић и Маринко Роквић били су у свађи због 500 € Певачица очајна: Умрећу и нећу прежалити што нисмо закопали ратне…

Курир 06.11.2021
Певачица Нада Топчагић у сузама је од тренутка када је сазнала да је преминуо њен колега Маринко Роквић. Иако су имали несугласице из младости, које нису стигли да реше, она каже да је желела да га посети када је чула да је… »
Саша Поповић: Маринко, жао ми је што се рано опраштамо, ово нисам очекивао

Саша Поповић: Маринко, жао ми је што се рано опраштамо, ово нисам очекивао

Нова 06.11.2021
"Не могу више да примам лоше вести. Много сам се потресао. Говоримо о човеку који је годинама био наш пријатељ, сарадник, вансеријски певач", рекао је Саша Поповић о дугогодишњем пријатељу и сараднику Маринку Роквићу. Саша… »
Збогом, драги наш, Не могу више да примам овакве вести! Саша Поповић скрхан због Маринкове смрти!

Збогом, драги наш, Не могу више да примам овакве вести! Саша Поповић скрхан због Маринкове смрти!

Мондо 06.11.2021
Преминуо је Маринко Роквић, естрада се опрашта! Преминуо је Маринко Роквић, естрада се опрашта! Вест о смрти Маринка Роквића шокирала је цео регион, али и естраду. Прва се од њега опростила Лепа Лукић која није могла да задржи… »
Лепа Лукић се уживо гушила у сузама због маринка! Много ми је тешко, не могу да се смирим, кукам из свег гласа!

Лепа Лукић се уживо гушила у сузама због маринка! Много ми је тешко, не могу да се смирим, кукам из свег гласа!

Мондо 06.11.2021
Преминуо је Маринко Роквић, а само пола сата након те вести уживо се укључила његова колегиница Лепа Лукић. Преминуо је Маринко Роквић, а само пола сата након те вести уживо се укључила његова колегиница Лепа Лукић. Преминуо… »

Вести дана »