Povezane vesti
"Ide na bolje, biće sve ok": Ovako je pre nekoliko dana napisao Marinko Rokvić - poslednja prepiska s kolegom
Mondo 06.11.2021
Marinko Rokvić i Radiša Urošević bili su veliki prijatelji. Marinko Rokvić i Radiša Urošević bili su veliki prijatelji. Legendarni pevač Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra u Beogradu, u 68. godini. Nažalost, nije uspeo da se izbori s opakom bolešću… »
Prijatelji i poštovaoci opraštaju se od Marinka Rokvića
RTS 06.11.2021
Poznati pevač Marinko Rokvić preminuo je u 68. godini. Kako je navela porodica pevača, uzrok smrti je rak pankreasa. Povodom smrti pevača Marinka Rokvića telegrame saučešća uputio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić navodeći da je sa velikom tugom… »
„Ide na bolje, biće sve ok“- odgovorio je Marinko Rokvić pre par dana Radiši Uroševiću!
U centar 06.11.2021
-Od kada se saznalo oko dva meseca da ima rak pankreasa čuli smo se skoro svakodnevno. U poslednje vreme razmenjivali smo poruke. Pre dana pitao sam ga kako je? Odgovorio mi je „Ide na bolje, biće sve ok“. Dobro se držao- ovako skrhan bolom priča Radiša… »
Lepa Brena izjavila saučešće porodici Rokvić: Tužno vreme za rastanke
Nova 06.11.2021
Pevač Marinko Rokvić preminuo je nakon borbe sa teškom bolešću, 6. novembra, u Beogradu, u 68. godini, a od njega se oprostila koleginica Lepa Brena. Brenu je potresla i zatekla tužna vest o smrti kolege. „Tužno vreme za rastanke. Mi koji smo ga voleli i… »
Lepa Brena o Marinku: Sačuvao si dostojanstvo profesije!
Svet & Skandal 06.11.2021
Lepa Brena je oprostila od dugogodišnjeg kolege i prijatelja, emotivnom porukom. Ona kaže da je Marinko Rokvić sačuvao dostojanstvo njihove profesije! – Tužno vreme za rastanke. Mi koji smo ga voleli poštovali, pamtićemo ga po neprikosnovenom glasu i… »
Rak pankreasa odneo je 3 velikana naše scene: I oni su izgubili bitku sa ovom opakom bolešću, nije im bilo spasa
Kurir 06.11.2021
Pevač Marinko Rokvić preminuo je u 68. godini, a kako je njegova porodica istakla u saopštenju, umro je nakon borbe sa rakom pankreasa. Inače, rak pankreasa usmrtio je u poslednjih nekoliko godina više poznatih ličnosti. Dva Marinka i jednog Tihomira… »
Tužno vreme za rastanke: Lepa Brena izjavila saučešće porodici Marinka Rokvića, neutešna nakon pevačeve smrti
Kurir 06.11.2021
Vest da je preminuo legendarni Marinko Rokvić potresla je sve, a mnogobrojne kolege i prijatelji su se oprostili od pevača. Jedna od njih je i Lepa Brena koja se potresnim rečima oprostila od njega: "Tužno vreme za rastanke. Mi koji smo ga voleli i… »
Ovako je Marinko Rokvić govorio o svojoj porodici: Teže je biti deda nego pevati i trajati na estradi ovih 40 godina
Kurir 06.11.2021
Pevač Marinko Rokvić preminuo je u 68. godini života, a za njim je ostala neutešna porodica. Marinko nije često govorio o privatnom životu u javnosti, ali je postao "mekši" kada su na svet stigli njegovi unuci. U jednom televizijskom gostovanju je… »
Poznajem ga od svoje četrnaeste godine, jako mi je žao: Ceca Ražnatović se oprostila od Marinka Rokvića emotivnim rečima (foto)…
Kurir 06.11.2021
Marinko Rokvić preminuo je u 68. godini, a brojne poznate ličnosti su se oprostile od kolege i prijatelja. Među njima je i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović koja se na svom Instagram profilu oglasila i uputila poslednje zbogom Marinku. Naime, ona je… »
Oglasila se porodica Marinka Rokvića i otkrila tačan uzrok smrti
Nova 06.11.2021
Porodica Marinka Rokvića objavila je zvanično saopštenje za javnost o detaljima njegove smrti, te je zamolila za razumevanje, kao i da će informacije o sahrani biti naknadno saopšteni. „S velikom tugom obaveštavamo javnost da je naš voljeni suprug, brat… »
Oglasila se porodica marinka rokvića: Otkriven uzrok smrti - pevač krio tešku bolest
Mondo 06.11.2021
Pevač narodne muzike napustio nas je danas u 68. godini. Pevač narodne muzike napustio nas je danas u 68. godini Pevač Marinko Rokvić preminuo je danas u Beogradu u 68. godini. Tužnim povodom oglasila se porodica i otkrila da se pevač borio sa opakom… »
Oglasila se neutešna porodica Rokvić: Naš Marinko preminuo je nakon borbe sa kancerom, bio je voljeni suprug, brat, otac i deda…
Kurir 06.11.2021
Legendarni Marinko Rokvić preminuo je u 68. godini, a vest o njegovoj smrti potresla je ceo region. Tim povodom se oglasila porodica Rokvić: "S velikom tugom obaveštavamo javnost da je naš voljeni suprug, brat, otac i deda Marinko Rokvić, preminuo jutros… »
Porodica Rokvić se oglasila: "Naš dragi Marinko je preminuo nakon borbe sa rakom pankreasa"
Večernje novosti 06.11.2021
Foto ATA Images - S velikom tugom obaveštavamo javnost da je naš voljeni suprug, brat, otac i deda Marinko Rokvić, preminuo jutros nakon teške borbe sa kancerom pankreasa. Porodica u ovom neizmerno teškom trenutku moli da poštujete njenu privatnost… »
Preminuo Marinko Rokvić
Moj Novi Sad 06.11.2021
Narodni pevač je preminuo u Beogradu u 68. godini. Marinko Rokvić je rođen 27. januara 1954. godine u Bosanskom Petrovcu, a on i njegov brat su od malih nogu su pokazivali interesovanje za muziku i svirali harmoniku, piše Noizz. Pored muzike, voleo je i… »
Vesti dana »
Lavov i Ternopolj pod ruskim udarima, dve osobe poginule; Moskva: Odbijen ukrajinski napad raketama AKATKMS
RTS pre 44 minutajoš 17 povezanih
Za istoriju, bivši selektor Srbije odveo zemlju od 156.000 ljudi na Mundijal!
Sportske.net pre 43 minutajoš 18 povezanih
Džejms se vratio na parket, Dončić vodio Lejkerse do pobede protiv Jute (VIDEO)
RTV pre 43 minutajoš 16 povezanih