Повезане вести
Маринко Роквић – песма је његова кућа, живео је ту
РТС 06.11.2021
Певач Маринко Роквић преминуо је у 68. години у Београду. Породица је саопштила да је преминуо од рака панкреаса. Од великана народне музике опраштају се пријатељи и поштоваци. Запевао је као "Момак весељак", занела су га… »
Неда Украден скрхана због одласка колеге: Недостајаће ми Маринкова песма, саучешће породици
Курир 06.11.2021
Певач Маринко Роквић преминуо је данас у Београду у 68. години након дуге и тешке болести. Његова породица скрхана је од бола, а певачев син Никола Роквић није могао да говори од шока и туге. И пријатељи и колеге изненађени су… »
Нада Топчагић сломљена због Маринкове смрти: "Молила сам се свако вече само да преживи све то"
Вечерње новости 06.11.2021
Фото: Принтскрин Нада Топчагић неутешна је након Маринкове смрти и истиче да се свако вече молила да Роквић преживи. - Не могу да верујем, не. Страшно сам погођена, молила сам се свако вече само да преживи све то, ја сам видела… »
Вести дана »
Данас без наставе на Филозофском: Полиција спроводи истрагу о смрти девојке, заказана хитна седница Одбора за образовање УКП ушао у зграду факултета Професор Филозофског Александар Бауцал: Утврдити истину о смрти девојке
Данас пре 58 минутајош 86 повезаних
Ђедовић Хандановић: У априлу се очекује прерада сирове нафте од 11.000 тона дневно
Сербиан Невс Медиа пре 33 минутајош 99 повезаних
Олујни ветар у Словенији оштетио више од 650 кућа: Без струје остало на хиљаде потрошача
Телеграф пре 3 минутајош 41 повезана
Око 64.000 осмака данас полагало математику на пробном завршном испиту: Верна симулација оног што их чека у јуну, сутра српски и изабрани предмет
Блиц пре 1 сатјош 27 повезаних
Облачно и хладно време у Србији уз обилне падавине и снег на планинама и нижим пределима
Наслови.аи пре 13 минутајош 48 повезаних