Povezane vesti
Marinko Rokvić – pesma je njegova kuća, živeo je tu
RTS 06.11.2021
Pevač Marinko Rokvić preminuo je u 68. godini u Beogradu. Porodica je saopštila da je preminuo od raka pankreasa. Od velikana narodne muzike opraštaju se prijatelji i poštovaci. Zapevao je kao "Momak veseljak", zanela su ga "svetla velikoga grada"… »
Neda Ukraden skrhana zbog odlaska kolege: Nedostajaće mi Marinkova pesma, saučešće porodici
Kurir 06.11.2021
Pevač Marinko Rokvić preminuo je danas u Beogradu u 68. godini nakon duge i teške bolesti. Njegova porodica skrhana je od bola, a pevačev sin Nikola Rokvić nije mogao da govori od šoka i tuge. I prijatelji i kolege iznenađeni su preranim odlaskom velikog… »
Nada Topčagić slomljena zbog Marinkove smrti: "Molila sam se svako veče samo da preživi sve to"
Večernje novosti 06.11.2021
Foto: Printskrin Nada Topčagić neutešna je nakon Marinkove smrti i ističe da se svako veče molila da Rokvić preživi. - Ne mogu da verujem, ne. Strašno sam pogođena, molila sam se svako veče samo da preživi sve to, ja sam videla po njegovoj Slavici i po… »
Vesti dana »

Uživo atentat u Americi! Velika potraga za ubicom Čarlija Kirka, FBI prvi put pokazao ključni snimak u istrazi: Vens držao ruku na kovčegu sa telom, udovica neutešna (foto,video)
Blic pre 7 minutajoš 10 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 37 minutajoš 12 povezanih

Masovni napad Ukrajine na Rusiju! Na udaru Moskva i Sankt Peterburg! Zgrade u plamenu, niko nije spavao! Pogođeni ključni objekti (foto/video)
Kurir pre 17 minutajoš 11 povezanih

Protiv smene gradonačelnika 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS
N1 Info pre 50 minutajoš 1 povezana