Повезане вести
Естрадне свађе маринка роквића: Пријатељство са певачицом пукло због 500 €, а са другом није причао пуних 10 година!
Мондо 06.11.2021
Маринко Роквић је био у свађи са две колегинице. Маринко Роквић је био у свађи са две колегинице. Маринко Роквић преминуо је у 68. години у Београду након краће болести, а уз њега су до последњег дана били синови Марко и… »
"Познајем га од своје четрнаесте године, јако ми је жао" Цеца Ражнатовић се болним речима опростила од Маринка Роквића
Блиц 06.11.2021
Маринко Роквић преминуо је у 68. години, а бројне познате личности су се опростиле од колеге и пријатеља, а међу њима је и Цеца Ражнатовић. - Познајем га од своје четрнаесте године, памтићу га као господина и великог певача…… »
Лепа Брена сломљена због смрти Маринка Роквића: Изразила саучешће породици - "Тужно време за растанке..."
Мондо 06.11.2021
Као и читаву естраду, и Лепу Брену је потресла смрт Маринка Роквића. Као и читаву естраду, и Лепу Брену је потресла смрт Маринка Роквића. Маринко Роквић преминуо је данас у 68. години, а вест о његовој смрти растужила је естраду… »
Снежана ђуришић утучена због смрти маринка: "Напустио нас је велики глас, још већи колега и пријатељ..."
Вечерње новости 06.11.2021
Фото АТА Имагес - Напустио нас је велики глас, још већи колега и пријатељ. Са изузетном тугом и тешким срцем изражавам саучешће породици Роквић. Сигурна сам и знам да ће Маринково присуство и моћан глас живети кроз прелепе песме… »
Драгана Мирковић: Маринко, одмори се у небеској кафани где нема бола и туге
Нова 06.11.2021
"Ми који смо те знали, постовали и волели, данас делимо тугу са твојом породицом којој упућујем своје искрено саучешће", обратила се фолк звезда Драгана Мирковић колеги Маринку Роквићу, чију је смрт тешко прихватила. Драгана… »
Одмори се тамо где нема бола: Познати у сузама - Драгана Мирковић се потресном поруком опростила од Маринка Роквића
Мондо 06.11.2021
Колеге Маринка Роквића се опраштају на друштвеним мрежама. Колеге Маринка Роквића се опраштају на друштвеним мрежама Певач Маринко Роквић напустио нас је данас након краће и тешке болести у 68. години. Од певача се на опраштају… »
Вести дана »
"Те вечери је случајно био у бару смрти...": Огласио се колега несталог Србина у пожару у луксузном скијалишту
Мондо пре 45 минутајош 30 повезаних
(Уживо) Најмање 40 мртвих, више од 80 критично после пожара у Швајцарској! Нови снимак хорора, огласио се власник бара, младић доживео чудо! (видео, фото)
Курир пре 1 сатјош 59 повезаних
Велики повратак на хоризонту? Алимпијевић открио детаље око Калинића и репрезентације!
Хот спорт пре 1 сатјош 89 повезаних
Киша пљушти у овим деловима Србије: Стиже хладни фронт, ево када почиње снег и где ће падати ледена киша
Телеграф пре 1 сатјош 22 повезане