Povezane vesti
Jedan po jedan, velikani odlaze da pevaju u nebeskoj kafani! Dragana Mirković uputila poslednje zbogom Marinku!
Svet & Skandal 06.11.2021
Smrt legendarnog Marinka Rokvića, koji je jutros preminuo nakon borbe sa teškom bolešću u 68. godini, potresla je domaću javnost, a kolege u neverici putem društvenih mreža izražavaju bol zbog velikog gubitka. Među njima je i Marinkova… »
Nije još trebalo da ode: Vera Matović u šoku zbog smrti Marinka Rokvića, ali poručuje – neću mu ići na sahranu zbog…
Večernje novosti 06.11.2021
Foto: P. Milošević Oglasila se njegova dugogodišnja koleginica Vera Matović, koja je otkrila da ju je vest o Marinkovoj smrti iznenadila, ali da će ga pamtiti samo po dobrom. - Čula sam, sarađivali smo, jako mi je žao... Čula sam odavno da je… »
Nikola ROKVIĆ SE oglasio, kroz suze poručio samo jedno! Cela Srbija u šoku zbog Marinkove smrti
Mondo 06.11.2021
Preminuo je Marinko Rokvić, a njegov sin Nikola se upravo oglasio. Preminuo je Marinko Rokvić, a njegov sin Nikola se upravo oglasio. Preminuo je Marinko Rokvić a njegov sin Nikola se prvi put oglasio nakon što je ta vest odjeknula kao bomba… »
Preminuo Marinko Rokvić
RTV 06.11.2021
BEOGRAD - Marinko Rokvić preminuo je danas u Beogradu, u 68. godini, potvrdila je porodica poznatog pevača. "S velikom tugom obaveštavamo javnost da je naš voljeni suprug, brat, otac i deda Marinko Rokvić, preminuo jutros nakon teške borbe sa… »
OTKRIVENO od čega je umro Marinko Rokvić! Porodica se oglasila!
Svet & Skandal 06.11.2021
Legendarni Marinko Rokvić preminuo je u 68. godini, a vest o njegovoj smrti potresla je ceo region. Obajvljeno od čega je umro Marinko Rokvić! Tim povodom se oglasila porodica Rokvić: – S velikom tugom obaveštavamo javnost da je naš voljeni… »
Marinkov sin Marko nem od bola zbog smrti oca: Oglasio se, kroz suze poručio samo jedno
Kurir 06.11.2021
Pevač Marinko Rokvić preminuo je u 68. godini nakon borbe sa opakom bolešću. Sada se tužnim povodom oglasio njegov sin Marko koji je nem od bola zbog smrti oca. "Stvarno nisam u stanju da pričam, Izvinite", rekao je Marko kroz suze. "S velikom tugom… »
Vesti dana »
Kfor: potvrdio: Priština tražila ovlašćenje za "eventualno" slanje KBS na sever - nismo dozvolili
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Čvrsto uz svoje građane: Ko je Salome Zurabišvili, predsednica Gruzije?
Danas pre 4 satijoš 1 povezana