Povezane vesti
Dačić uputio telegram saučešća: “Pamtićemo Muamera Zukorlića kao mudrog i iskrenog čovjeka, od kojeg smo mnogo dobili i…
Sandžak press 06.11.2021
Predsjednik Narodne skupštine Ivica Dačić uputio je saučešće povodom smrti Muamera Zukorlića, u kojem se navodi: – Potresla me je vest o preranom odlasku Muamera Zukorlića, kolege narodnog poslanika, potpredsednika Narodne skupštine i prijatelja. Uložio… »
Vučić potresen zbog smrti Muamera Zukorlića! Predsednik uputio telegram saučešća njegovoj porodici
Srbija danas 06.11.2021
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća porodici Muamera Zukorlića. - Rastužila me je vest o iznenadnoj smrti Muamera Zukorlića, jednog od retko obrazovanih, učenih i iskrenih političara, čiju sam ličnost duboko poštovao… »
Vesti dana »

Temperatura se vraća na 40 stepeni! Prognoza za Beograd ne obećava ništa dobro, a evo šta čeka ostatak Srbije
Alo pre 16 minutajoš 17 povezanih

Ekološki aktivisti sprečeni da prisustvuju raspravi o Nacrtu Strategije o mineralnim resursima
Beta pre 17 minutajoš 12 povezanih

"Milijarde dolara od carina sada stižu u Ameriku!" Tarife stupile na snagu, pogođeno više od 70 zemalja: Najavio i nove za čipove
Blic pre 36 minutajoš 47 povezanih