Повезане вести
Нано, шта ће ми овакав живот! Потресна исповест хранитељке погинулог младића (22): Отишао је у продавницу и више се није…
Курир 06.11.2021
Живана Недељковић очувала је Дејана Планића (22), који је погинуо у удесу у Крагујевцу, пошто је као дечак остао без родитеља. Трагична саобраћајна несрећа у којој је у петак погинуо млади Крагујевчанин Дејан Планић (22)… »
Нано, ја не могу више, шта ће ми овакав живот: Речи Дејана (22) који је трагично страдао у удесу су расплакале Србију
Мондо 06.11.2021
Дејанова хранитељка прича о томе како се свакодневно борио са тешком болести бубрега, као и да јој се срце сламало због његове тешке ситуације. Дејанова хранитељка прича о томе како се свакодневно борио са тешком болести… »
Хранитељка погинулог младића: Дејан ми је рекао: "Нано, шта ће ми овакав живот", отишао је у продавницу и није се више вратио…
Вечерње новости 06.11.2021
Фото: Фејсбук Прича о Дејану која слама срце почиње од његовог најранијег детињства, када је остао без родитеља, а истовремено се борио с тешком болешћу бубрега. Од пете године био је у хранитељској породици, у којој је… »
Вести дана »

Јутро прохладно, током дана веома топло, температура до 33 степена Целзијуса
Еуроневс пре 3 минутајош 11 повезаних

Тежак судар код Београдског сајма, повређено петоро младих: Пребачени на реанимацију, ватрогасци их извлачили из смрсканог возила (фото, видео)
Блиц пре 3 минутајош 18 повезаних

Естонски министар одбране: НАТО је спреман да употреби силу ако буде потребно
РТВ пре 1 сатјош 4 повезане

"Мени је звезда све у животу": Лековић након победе црвено-белих у вечитом дербију
Вечерње новости пре 3 минутајош 6 повезаних