Povezane vesti

Nano, šta će mi ovakav život! Potresna ispovest hraniteljke poginulog mladića (22): Otišao je u prodavnicu i više se nije…

Nano, šta će mi ovakav život! Potresna ispovest hraniteljke poginulog mladića (22): Otišao je u prodavnicu i više se nije…

Kurir 06.11.2021
Živana Nedeljković očuvala je Dejana Planića (22), koji je poginuo u udesu u Kragujevcu, pošto je kao dečak ostao bez roditelja. Tragična saobraćajna nesreća u kojoj je u petak poginuo mladi Kragujevčanin Dejan Planić (22) potresla je… »
Nano, ja ne mogu više, šta će mi ovakav život: Reči Dejana (22) koji je tragično stradao u udesu su rasplakale Srbiju

Nano, ja ne mogu više, šta će mi ovakav život: Reči Dejana (22) koji je tragično stradao u udesu su rasplakale Srbiju

Mondo 06.11.2021
Dejanova hraniteljka priča o tome kako se svakodnevno borio sa teškom bolesti bubrega, kao i da joj se srce slamalo zbog njegove teške situacije. Dejanova hraniteljka priča o tome kako se svakodnevno borio sa teškom bolesti bubrega, kao i da joj se… »
Hraniteljka poginulog mladića: Dejan mi je rekao: "Nano, šta će mi ovakav život", otišao je u prodavnicu i nije se više…

Hraniteljka poginulog mladića: Dejan mi je rekao: "Nano, šta će mi ovakav život", otišao je u prodavnicu i nije se više…

Večernje novosti 06.11.2021
Foto: Fejsbuk Priča o Dejanu koja slama srce počinje od njegovog najranijeg detinjstva, kada je ostao bez roditelja, a istovremeno se borio s teškom bolešću bubrega. Od pete godine bio je u hraniteljskoj porodici, u kojoj je živeo i nakon… »

Vesti dana »