Повезане вести

Кевин Пантер свестан лудила које га очекује на дербију: Сви то чекају, биће лудо човече!

Кевин Пантер свестан лудила које га очекује на дербију: Сви то чекају, биће лудо човече!

Хот спорт 07.11.2021
Сигурно ће имати посебан дочек. Кошаркаши Партизана су синоћ наставили серију победа тако што су у 7. колу АдмиралБет АБА лиге савладали ФМП резултатом 74:69. Црно-беле сада очекује гостовање Андори у четвртом колу Еврокупа, док… »
Навијачи Партизана вређали Човићеву супругу! "Пиониром" одјекивали ружни стихови, а онда је реаговао Жоц - и направио гест о…

Навијачи Партизана вређали Човићеву супругу! "Пиониром" одјекивали ружни стихови, а онда је реаговао Жоц - и направио гест о…

Спортал блиц 07.11.2021
Навијачи клуба из Хумске су испунили дворану "Александар Николић", као и на мечу против Хувентуда пре неколико дана, али су поред сјајне атмосфере, забележени и не тако лепи детаљи. Наиме, у једном моменту са трибина је кренуло… »
Знам да жељко има посебна осећања за име Весна: Човић оптужио једног човека за читав хаос – ово је смишљена провокација!…

Знам да жељко има посебна осећања за име Весна: Човић оптужио једног човека за читав хаос – ово је смишљена провокација!…

Хот спорт 07.11.2021
Открио је своје виђење ове ситуације. Права бура подигла се када је пред утакмицу Партизан – ФМП, кошаркаш црно-белих Далас Мур тим из Железника назвао „мала Звезда“. Ту изјаву прокоментарисао је и први човек црвено-белих… »
"Жељко има посебна осећања за име Весна": Човић о увредама на рачун супруге и гесту Обрадовића: "То што је урадио је у реду"…

"Жељко има посебна осећања за име Весна": Човић о увредама на рачун супруге и гесту Обрадовића: "То што је урадио је у реду"…

Спортал блиц 07.11.2021
Много буре изазвало је поновно скандирање навијача Партизана који су на тај начин вређали супругу , а синоћ је управо то , да би данас тај гест прокоментарисао и први човек Кошаркашког клуба Црвена звезда. Познато је да је Жоц… »
Човић у Јутарњем о Обрадовићевом гесту: ''Чујем, кажу, бруји регион...''

Човић у Јутарњем о Обрадовићевом гесту: ''Чујем, кажу, бруји регион...''

Спортске.нет 07.11.2021
Изјава Даласа Мура у којој је открио да му је речено како је ФМП ''мала Црвена звезда'' изазвала је оштру реакцију клуба из Железника пре синоћњег дуела са Партизаном у ''Пиониру'', а јутро после утакмице у којој је Партизан… »
Хвала жељку на потезу, али вређање није случајно! Човић се огласио поводом скандирања: То је предигра за дерби

Хвала жељку на потезу, али вређање није случајно! Човић се огласио поводом скандирања: То је предигра за дерби

Мондо 07.11.2021
Председник КК Црвена звезда огласио се поводом погрдног скандирања на мечу Партизана и ФМП-а и реакције Жељка Обрадовића. Председник КК Црвена звезда огласио се поводом погрдног скандирања на мечу Партизана и ФМП-а и реакције… »
"Мало сам истегао раме": Кевин Пантер једном реченицом забринуо навијаче Партизана и то баш пред вечити дерби!

"Мало сам истегао раме": Кевин Пантер једном реченицом забринуо навијаче Партизана и то баш пред вечити дерби!

Спортал блиц 07.11.2021
није имао своје вече против ФМП-а, али је за црно-беле најважније да је екипа наставила тријумфални низ. бек је меч са „пантерима“ завршио без постигнутог поена, али је навијачима свакако важније да у наредном колу буде онај… »
''Пантери'' укротили Пантера, сад се оштри за Звезду!

''Пантери'' укротили Пантера, сад се оштри за Звезду!

Спортске.нет 07.11.2021
Партизан је синоћ наставио серију победа која траје од почетка ове сезоне, а десети тријумф у низу, рачунајући и мечеве у Еврокупу, остварен је у седмом колу АдмиралБет АБА лиге против екипе ФМП-а у ''Пиониру'', резултатом 74:69… »
“Биће лудо, човече”: Пантер о дербију са Звездом и како га је ФМП свео на нула поена

“Биће лудо, човече”: Пантер о дербију са Звездом и како га је ФМП свео на нула поена

Вести онлине 07.11.2021
После инспиративне партије против Хувентуда, 18 поена и победничким шутевима, Кевин Пантер је против ФМП Железника потпуно затајио. Нула поена у колони, 0/5 за три, 0/1 за два, а опет су црно-бели успели да испливају и изборе се… »
Пантер зна шта га чека у дербију! Играо је за Звезду, а сада води Партизан у "вечити" дерби: Биће лудо!

Пантер зна шта га чека у дербију! Играо је за Звезду, а сада води Партизан у "вечити" дерби: Биће лудо!

Мондо 07.11.2021
Лидер црно-белих спреман је за свој први окршај против бившег тима од растанка. "Морате да будете у хали да то доживите", једва чека Американац велики меч. Лидер црно-белих спреман је за свој први окршај против бившег тима од… »
Пантер Свестан шта га чека у дербију: Биће лудо, сви то чекају!

Пантер Свестан шта га чека у дербију: Биће лудо, сви то чекају!

Вечерње новости 07.11.2021
ФОТО: КК Партизан/Драгана Стјепановић/АБА лига Свестан је сјајни бек шта га чека у дуелу са великим ривалом, с обзиром на то да је у каријери носио дрес клуба са Малог Калемегдана. - Бићемо спремни. Сви то чекају. Нећу причати… »
Жељко Обрадовић прекинуо вређање породице Небојше Човића

Жељко Обрадовић прекинуо вређање породице Небојше Човића

Данас 07.11.2021
Тренер Партизана Жељко Обрадовић бурно је реаговао у тренутку када је један део гледалаца у дворани „Александар Николић“ скандирао увреде на рачун неких чланова породице Небојше Човића током меча 7. кола АБА лиге између… »
Тренер ФМП-а открио како су се "пантери" припремали за буку "Пионира": Пуштали смо звиждање са звучника и упалило је за…

Тренер ФМП-а открио како су се "пантери" припремали за буку "Пионира": Пуштали смо звиждање са звучника и упалило је за…

Спортал блиц 06.11.2021
Кошаркаши -а су доживели други пораз у сезони на гостовању . Пантери, који су хит првенства, Након меча у дворани "Александар Николић" тренер ФМП-а исакао је да је пресудило искуство црно-белих. - Наш тим није искусан. У овом… »
Обрадовић: Играли смо прилично добро све до последњих пет минута

Обрадовић: Играли смо прилично добро све до последњих пет минута

Данас 06.11.2021
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је вечерас да је задовољан како је његов тим играо све до пет минута до краја меча. Партизан је вечерас као домаћин победио ФМП са 74:69, у седмом колу АБА лиге. „Мислим да… »
Највећи: “отац” међу тренерима! Обрадовић тражио Муру да се извини ФМП-у: Рекли су ми да не треба да изађемо заједно

Највећи: “отац” међу тренерима! Обрадовић тражио Муру да се извини ФМП-у: Рекли су ми да не треба да изађемо заједно

Спортал блиц 06.11.2021
Кошаркаши су у седмом колу АБА лиге , а укупно десети од почетка сезоне, уз импозантан скор, 10-0. Стратег црно-белих Жељко Обрадовић након утакмице у дворани "Александар Николић" је покушао да смири тензије, као што је чинио и… »
Обрадовић о случају "мала звезда": Рекао сам Муру да треба да се извини

Обрадовић о случају "мала звезда": Рекао сам Муру да треба да се извини

Вечерње новости 06.11.2021
ФОТО: АБА лига/Драгана Стјепановић Црно-бели су победили 74:69 у хали "Александар Николић" у седмом колу АБА лиге за седму победу у низу. - Реаговао сам јутрос на тренингу и рекао Муру да његова изјава има одређену тежину и да… »

Вести дана »