Povezane vesti

Danijela Štajnfeld zapretila Lečiću snimkom: "Želiš da ga cela Srbija čuje? Želja će ti se ostvariti!"

Danijela Štajnfeld zapretila Lečiću snimkom: "Želiš da ga cela Srbija čuje? Želja će ti se ostvariti!"

Blic 07.11.2021
Glumica Danijela Štajnfeld oglasila se iste večeri nakon što je Branislav Lečić za medije negirao da ju je silovao! On je naveo da to nije mogao da uradi, jer se tog dana nije ni video sa njom. Međutim, Danijela je odmah potom zapretila da će… »
„SILOVAO SI ME, PUŠTAM CEO SNIMAK“- odgovorila Danijela Štajnfeld Branislavu Lečiću

„SILOVAO SI ME, PUŠTAM CEO SNIMAK“- odgovorila Danijela Štajnfeld Branislavu Lečiću

U centar 07.11.2021
Samo nekoliko sati nakon što je glumac Branislav Lečić ekskluzivno na Kurir televiziji, u emisiji „Usijanje“, prvi put nakon osam meseci, pričao o optužbama koleginice Danijele Štajnfeld za silovanje, ona se oglasila na Tviteru i dalje tvrdeći… »
Nakon lečićevog gostovanja na Kurir televiziji oglasila se i Danijela Štajnfeld: Ne možeš da me tužiš, jer si me…

Nakon lečićevog gostovanja na Kurir televiziji oglasila se i Danijela Štajnfeld: Ne možeš da me tužiš, jer si me…

Kurir 07.11.2021
Samo nekoliko sati nakon što je glumac Branislav Lečić ekskluzivno na Kurir televiziji, u emisiji "Usijanje", prvi put nakon osam meseci, pričao o optužbama koleginice Danijele Štajnfeld za silovanje, ona se oglasila na Tviteru i dalje tvrdeći da… »
Srbija će čuti ceo snimak! Danijela Štajnfeld najavila nastavak rata sa Lečićem, pa poručila: Ne možeš da me tužiš…

Srbija će čuti ceo snimak! Danijela Štajnfeld najavila nastavak rata sa Lečićem, pa poručila: Ne možeš da me tužiš…

Alo 07.11.2021
Najnovijom objavom na Tviteru saopštila je da će sve dokaze izneti javno! Glumica Danijela Štajnfeld je u žižu javnosti došla kada je optužila za silovanje "moćnika iz filmske industrije", Branislava Lečića, a kako je tužilaštvo zaključilo… »
Lečić nakon osam meseci otvorio dušu: Danijela me je lažno optužila za silovanje, deset puta je menjala iskaze!

Lečić nakon osam meseci otvorio dušu: Danijela me je lažno optužila za silovanje, deset puta je menjala iskaze!

Kurir 07.11.2021
Glumac Branislav Lečić, osam meseci nakon što ga je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, otvorio je dušu u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir televiziju! Lečić je u sinoćnoj emisiji "Usijanje" izneo dosad nepoznate dokaze iz istrage. On… »
Danijela Štajnfeld: Ne možeš da me tužiš, jer si me silovao

Danijela Štajnfeld: Ne možeš da me tužiš, jer si me silovao

Danas 07.11.2021
Glumica Danijela Štajnfeld reagovala je na društvenoj mreži Tviter nakon gostovanja Branislava Lečića u emisiji “Usijanje” na TV Kurir, u kojoj je poznati glumac rekao da ga je ona lažno optužila za silovanje i da je sve bila nameštaljka… »

Vesti dana »