Povezane vesti
Danijela Štajnfeld zapretila Lečiću snimkom: "Želiš da ga cela Srbija čuje? Želja će ti se ostvariti!"
Blic 07.11.2021
Glumica Danijela Štajnfeld oglasila se iste večeri nakon što je Branislav Lečić za medije negirao da ju je silovao! On je naveo da to nije mogao da uradi, jer se tog dana nije ni video sa njom. Međutim, Danijela je odmah potom zapretila da će "Srbija… »
„SILOVAO SI ME, PUŠTAM CEO SNIMAK“- odgovorila Danijela Štajnfeld Branislavu Lečiću
U centar 07.11.2021
Samo nekoliko sati nakon što je glumac Branislav Lečić ekskluzivno na Kurir televiziji, u emisiji „Usijanje“, prvi put nakon osam meseci, pričao o optužbama koleginice Danijele Štajnfeld za silovanje, ona se oglasila na Tviteru i dalje tvrdeći da ju je… »
Nakon lečićevog gostovanja na Kurir televiziji oglasila se i Danijela Štajnfeld: Ne možeš da me tužiš, jer si me silovao!…
Kurir 07.11.2021
Samo nekoliko sati nakon što je glumac Branislav Lečić ekskluzivno na Kurir televiziji, u emisiji "Usijanje", prvi put nakon osam meseci, pričao o optužbama koleginice Danijele Štajnfeld za silovanje, ona se oglasila na Tviteru i dalje tvrdeći da ju je… »
Srbija će čuti ceo snimak! Danijela Štajnfeld najavila nastavak rata sa Lečićem, pa poručila: Ne možeš da me tužiš, jer znaš…
Alo 07.11.2021
Najnovijom objavom na Tviteru saopštila je da će sve dokaze izneti javno! Glumica Danijela Štajnfeld je u žižu javnosti došla kada je optužila za silovanje "moćnika iz filmske industrije", Branislava Lečića, a kako je tužilaštvo zaključilo, njene optužbe… »
Danijela Štajnfeld: Ne možeš da me tužiš, jer si me silovao
Danas 07.11.2021
Glumica Danijela Štajnfeld reagovala je na društvenoj mreži Tviter nakon gostovanja Branislava Lečića u emisiji “Usijanje” na TV Kurir, u kojoj je poznati glumac rekao da ga je ona lažno optužila za silovanje i da je sve bila nameštaljka. Lečić je… »
Lečić nakon osam meseci otvorio dušu: Danijela me je lažno optužila za silovanje, deset puta je menjala iskaze!
Kurir 07.11.2021
Glumac Branislav Lečić, osam meseci nakon što ga je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, otvorio je dušu u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir televiziju! Lečić je u sinoćnoj emisiji "Usijanje" izneo dosad nepoznate dokaze iz istrage. On je… »
Vesti dana »

SASTAVI - Milojević potpuno promenio tim iz Poznanja, šansa da se pokažu klinci i novajlije!
Sportske.net pre 19 minutajoš 35 povezanih

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

Izbor Aljaske za sastanak Putina i Trampa šalje poruku — glavni akteri su Rusija i SAD
Sputnik pre 49 minutajoš 143 povezane

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 6 satijoš 21 povezana