Повезане вести
Данијела Штајнфелд запретила Лечићу снимком: "Желиш да га цела Србија чује? Жеља ће ти се остварити!"
Блиц 07.11.2021
Глумица Данијела Штајнфелд огласила се исте вечери након што је Бранислав Лечић за медије негирао да ју је силовао! Он је навео да то није могао да уради, јер се тог дана није ни видео са њом. Међутим, Данијела је одмах потом… »
„СИЛОВАО СИ МЕ, ПУШТАМ ЦЕО СНИМАК“- одговорила Данијела Штајнфелд Браниславу Лечићу
У центар 07.11.2021
Само неколико сати након што је глумац Бранислав Лечић ексклузивно на Курир телевизији, у емисији „Усијање“, први пут након осам месеци, причао о оптужбама колегинице Данијеле Штајнфелд за силовање, она се огласила на Твитеру и… »
Након лечићевог гостовања на Курир телевизији огласила се и Данијела Штајнфелд: Не можеш да ме тужиш, јер си ме силовао!…
Курир 07.11.2021
Само неколико сати након што је глумац Бранислав Лечић ексклузивно на Курир телевизији, у емисији "Усијање", први пут након осам месеци, причао о оптужбама колегинице Данијеле Штајнфелд за силовање, она се огласила на Твитеру и… »
Србија ће чути цео снимак! Данијела Штајнфелд најавила наставак рата са Лечићем, па поручила: Не можеш да ме тужиш, јер знаш…
Ало 07.11.2021
Најновијом објавом на Твитеру саопштила је да ће све доказе изнети јавно! Глумица Данијела Штајнфелд је у жижу јавности дошла када је оптужила за силовање "моћника из филмске индустрије", Бранислава Лечића, а како је тужилаштво… »
Данијела Штајнфелд: Не можеш да ме тужиш, јер си ме силовао
Данас 07.11.2021
Глумица Данијела Штајнфелд реаговала је на друштвеној мрежи Твитер након гостовања Бранислава Лечића у емисији “Усијање” на ТВ Курир, у којој је познати глумац рекао да га је она лажно оптужила за силовање и да је све била… »
Лечић након осам месеци отворио душу: Данијела ме је лажно оптужила за силовање, десет пута је мењала исказе!
Курир 07.11.2021
Глумац Бранислав Лечић, осам месеци након што га је глумица Данијела Штајнфелд оптужила за силовање, отворио је душу у ексклузивној исповести за Курир телевизију! Лечић је у синоћној емисији "Усијање" изнео досад непознате… »
Вести дана »
Адвокати и опозиција о понашању полиције код Бановине: Тешка кривична дела припадника МУП-а
Ин медија пре 4 сатијош 48 повезаних
Министарка енергетике: Нафтне компаније три пута повећале увоз деривата
Форбес пре 3 сатајош 37 повезаних
Генерални директор НИС-а: Акционари преговарају са свим заинтересованим странама
Радио сто плус пре 1 сатјош 26 повезаних
Откривамо до када ће пљуштати: Пљускови са грмљавином очекују ове делове Србије, а ево где ће падати снег
Телеграф пре 10 минутајош 73 повезане