Povezane vesti
Snaja tražila razvod, pa se David oglasio! Nakon što je Dejan skinuo burnu poručio - Advokati i papiri na moj račun!
Mondo 07.11.2021
David Dragojević oglasio se nakon što je Dalila Dragojević tražila zavod od njegovog brata Dejana. David Dragojević oglasio se nakon što je Dalila Dragojević tražila zavod od njegovog brata Dejana. Dalila Dragojević prevarila je supruga Dejana sa… »
David se oglasio odmah nakon što je Dalila tražila razvod! Dragojević ne krije uzbuđenje: Advokati i papiri na moj račun…
Kurir 07.11.2021
Situacija između bračnog para Dragojević je eskalirala, a Dalila je zvanično presekla i tražila papire za razvod braka i to u rijalitiju. Zadrugarka želi sa Dejanom da završi i na papiru, nakon čega će ih vezivati samo zajednička kuća. Povodom… »
Vesti dana »
Željko Obradović nakon poraza od Barselone: Rezultati nisu zadovoljavajući
Euronews pre 21 minutajoš 69 povezanih
Beljanski: Tužilaštvo ne sprovodi istragu o tragediji u Novom Sadu, Ješić politički zatvorenik
Danas pre 5 satijoš 16 povezanih
Tramp se obratio republikancima u kongresu: Osvojili smo svih sedam sving država
Kurir pre 1 satjoš 38 povezanih
Tužilaštvo u Novom Sadu: Zbog tragedije saslušano 66 lica do sad, a planira se još pet
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 34 povezane
Tramp imenovao novog šefa CIA, a za izaslanika za Bliski istok odabrao investitora u nekretnine
Danas pre 11 satijoš 33 povezane