Povezane vesti
Tražila papire za razvod, pa se pokajala! Dalila promenila ploču i sve zbunila - Dušu bih mu iščupala!
Mondo 07.11.2021
Dalila Dragojević nakon što je tražila da joj donesu paire za razvog braka u rijaliti ipak se predomislila. Dalila Dragojević nakon što je tražila da joj donesu paire za razvog braka u rijaliti ipak se predomislila. Dalila Dragojević je prekinula emisiju… »
Dalila neće da se razvede od Dejana: Donela odluku i šokirala: "Prenaglila sam, ne želim to"
Blic 07.11.2021
Dalila Dragojević saopštila je da je ipak odlučila da ne želi da se razvede od Dejana Dragojevića u rijalitiju i ostavila sve u šoku. - Darko, ja samo moram nešto da kažem, prenaglila sam... Ipak ne želim da se razvedem u rijalitiju - saopštila je… »
Šok! Dalila rekla da ne želi razvod, a onda se oglasio Car: Otvorio sam mu oči, ovo ga je spasilo, upoznaće ljubav svog života!…
Alo 07.11.2021
Tvrdi da su ovako oboje srećni. U toku emisije "Pitanja novinara" Dalila Dragojević je donela odluku da se razvede u rijalitiju, i pozvala produkciju da joj pozovu advokata. Međutim, tokom Dejanovog izglaganja prekinula je emisiju i donela novu odluku u… »
Vesti dana »
Diplomatski susreti u Manili i novi paket sankcija EU protiv Rusije
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 38 povezanih
Odobreno korišćenje operativnih rezervi evro dizela za stabilno snabdevanje
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 30 povezanih
Pljuskovi sa grmljavinom stižu u Srbiju: Ovi predeli biće prvi na udaru, evo i kada
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane
Najlošija proizvodnja struje na Đerdapu zbog suše, ali EPS tvrdi - nema razloga za brigu, snabdevanje energijom stabilno
Blic pre 2 satajoš 14 povezanih