Povezane vesti
On je Za mene nula i veliki folirant! Era Ojdanić žestoko isprozivao Đorđa Davida, pa udario na njegovu muškost!
Kurir 07.11.2021
Pevač Đorđe David nedavno se pohvalio da je sjajan ljubavnik, a tu tvrdnju sada je prokomentarisao Era Ojdanić. Naime, pevač je potkačio kolegu i tom prilikom ga žestoko isprozivao. – Ko?! Taj folirant i lažov?! On?! Pa, on ne može da vodi ljubav ni tri… »
Taj lažov i folirant! Era Ojdanić opleo po Đorđu Davidu - Za mene je on nula!
Mondo 07.11.2021
Jedan izjava Đorđa Davida iznervirala je Eru Ojdanića. Jedan izjava Đorđa Davida iznervirala je Eru Ojdanića. Roker i član žirija takmičenja "Zvezde Granda", Đorđe David nedavno se pohvalio da je odličan ljubavnik, a tu tvrdnju sada je prokomentarisao… »
Vesti dana »
"Siguran sam da će mađarski narod prepoznati snagu politike koja čuva suverenitet" Dodik poželeo Orbanu puno sreće i uspeha na izborima
Večernje novosti pre 1 satjoš 55 povezanih
Bekerat o godišnjici ubistva Slavka Ćuruvije: Pravda još nije dostignuta
Radio sto plus pre 3 satajoš 31 povezana
Ovo su iranske "crvene linije" u pregovorima sa Amerikom: primirje, priznavanje vlasti nad Ormuskim moreuzom, oslobađanje zamrznute imovine, ratna odšteta...
Kurir pre 1 satjoš 38 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Pregovori SAD i Irana u Islamabadu; Kroz Ormuski moreuz prošlo nekoliko brodova
RTV pre 2 satajoš 89 povezanih
Stižu pljuskovi sa grmljavinom, očekuje se i olujni vetar: Detaljna prognoza za Vaskrs i dane nakon njega
Telegraf pre 4 satijoš 32 povezane