Povezane vesti
Gost u kafani zaboravio torbicu sa 12.000 evra: Za sto sela porodica sa decom, otac je uzeo ali nije vratio, a sad može na…
Kurir 07.11.2021
Na Instagram profilu "Moj Beograd" danas je objavljen snimak iz restorana na Autokomandi, na kom se vidi kako su muškarac i žena s dvoje male dece navodno uzeli torbicu koju je zaboravio drugi gost. U torbici je, kako se navodi, bilo 12.000 evra… »
Ako nađete i zadržite torbu s parama – možete otići u zatvor
Nova 07.11.2021
Nakon što je na Instagram profilu "Moj Beograd" objavljen snimak iz jednog beogradskog restorana, na kom se vidi kako dvoje, verovatno supružnika, s dvoje male dece, sedaju za sto i s očiglednom namerom sklanjaju torbicu koju je prethodni gost… »
Da li ih prepoznajete: Par s dvoje dece uzeo torbicu s 12.000 evra iz kafane
Nova 07.11.2021
Na Instagram profilu "Moj Beograd" danas je objavljen snimak iz jednog beogradskog restorana, a na kom se vide muškarac i žena s dvoje male dece kako sa stola za koji su seli, uzimaju torbicu koju je nekoliko trenutaka ranije zaboravio drugi gost. U… »
Vesti dana »

Nova.rs ispred RTS jutro posle burne noći: Studenti blokiraju državnu televiziju, ne puštaju zaposlene da uđu, evo do kada ostaju tamo FOTO
Nova pre 3 satajoš 44 povezane

Automobili i soliteri u plamenu: Najmasovniji ukrajinski napad na Moskvu još od početka rata
Nova pre 1 satjoš 43 povezane

Studenti danas nastavili blokadu RTS, trajaće do 21 sat: Jutros mirno u Takovskoj, RTS emituje redovan program (foto,video)
Blic pre 43 minutajoš 39 povezanih

(Video) Jokić uzvratio udarac u MVP trci: Dončić ne može bez Lebrona, Micić opet samo posmatrač
Dnevnik pre 42 minutajoš 39 povezanih

Danas u 9 sati počinje sednica Skupštine grada Niša: Studenti i građani organizuju protest ispred zgrade parlamenta
Nova pre 2 satajoš 5 povezanih