Повезане вести
Мекинро: Ђоковић је највећи
Н1 Инфо 08.11.2021
Патрик Мекинро, некадашњи селектор Дејвис куп репрезентације САД, каже да је Новак Ђоковић највећи тенисер свих времена. Мекинро, некадашњи 28. тенисер света и млађи брат Џона Мекинроа, нема дилему ко је највећи после… »
Ђоковић: Знам да не знам, то је једино што знам, такав ми је став у животу
Вести онлине 08.11.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић освојио је титулу на Мастерсу у Паризу и тако седми пут у каријери обезбедио завршетак године на првом месту. Он је открио шта му је највише помогло да се окити још једним трофејом. –… »
Ђоковић о рецепту за успех: Мењам се, још нисам савладао градиво
Моззарт спорт 08.11.2021
Најбољи тенисер света после новог успеха открио добитну формулу. Новак Ђоковић је на Мастерсу у Паризу исписао нове странице историје и поставио нове тениске рекорде. Уочи финала против Данила Медведева најбољи тенисер света… »
Снага је у породици: Јелена Ђоковић објавила фотографију на којој се налази највећа Нолетова подршка (видео)
Вечерње новости 08.11.2021
Фото Инстаграм/дјокерноле Светски број један је трофеј прославио на најлепши могући начин, у загрљају са сином Стефаном и ћерком Таром. Супруга српског аса, Јелена Ђоковић на Инстаграму је објавила фотографију на којој је Ноле… »
‘Знам да не знам!’: Новак Ђоковић изненадио многе након трофеја у Паризу – ‘Такав ми је став у животу!’
Хот спорт 08.11.2021
Новак Ђоковић је успео да покори Париз и задржи место на челу АТП каравана до краја године. Њему је то успело седми пут у каријери, а након освојеног пехара, открио је шта му је највише помогло да се окити још једним трофејом. –… »
Хит објава Јелене Ђоковић: Срце ми је прескакало због Новака
Нова 08.11.2021
Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић и његова супруга Јелена поделили су занимљиву фотографију са породицом, уз трофеј мастерса у Паризу. Новак га је освојио у недељу, победом над Данилом Медведевим у три сета (4:6, 6:3… »
Ноле са навијачима направио лудницу у микс зони: Ђускао са Србима уз песму коју су му посветили (ВИДЕО)
Вести онлине 08.11.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић победио је Данила Медведева на Мастерсу у Паризу, оборио бројне рекорде, и наставио доминацију на АТП листи, а после великог финала са својим навијачима је прославио рекордну, 37. мастерс… »
Како је грмело у Паризу: Новак направио шоу са српским навијачима, они му смислили посебну песму (видео)
Хот спорт 08.11.2021
Лепе сцене након новог успеха! Новак Ђоковић је јуче у финалу мастерса у Паризу победио Данила Медведева и освојио 37. титулу на турнирима серије 1000. Уједно је поправио и лични рекорд када су у питању титуле у Берсију, којих… »
Највећи шоумен међу тенисерима! Снимак славља Новака Ђоковића са навијачима после историјског успеха у Паризу постао хит на…
Спортал блиц 08.11.2021
Најбољи тенисер света познат је као прави забављач, а то је потврдио и након победе у финалу Мастерса у Партизу над Српски ас одиграо је узбудљив меч за титулу против Руса, који га је добро намучио и натерао да „ради“ три сета… »
Новакова сезона рекорда, која ће се заувек памтити! Све је мање дилеме ко је најбољи икад, Ђоковићева нестварна достигнућа…
Спортал блиц 08.11.2021
Српски тенисер од турнира до турнира потврђује да је најбољи тенисер не само данашњице, већ и свих времена. Ђоковић је јуче у финалу Мастерса у Паризу, у узбудљивом мечу савладао и дошао до своје шесте титуле на овом турниру… »
И он је Новаку скинуо капу: Највећи Ђоковићев критичар признао грешку
Тањуг/АП Освајањем последњег мастерса у Паризу против Данила Медведева осигурао је прво место на крају године на АТП листи. Похвале стижу са свих страна, сада и тенисери који нису били на Новаковој страни признају да је Србин… »
“Велика тројка не постоји, постоји један велики играч, Новак Ђоковић”
Вести онлине 08.11.2021
Новак Ђоковић освојио је турнир у Паризу, са 37 мастерса претекао Рафаела Надала који има 36, потврдио да ће седми пут бити најбољи тенисер света на крају године и тако још једном показао да је најбољи тенисер света. Многи… »
Погледајте Новакову прославу титуле у Паризу са Србикосима
Спортски журнал 08.11.2021
Велики тријумф у „Граду светлости” Ђоковић је прославио са својим навијачима. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић освојио је титулу на Мастерсу у Паризу, пошто је је јуче у финалу, у фантастичмом мечу, савладао Руса Данила… »
Стално га је критиковао, а сада... Новак Ђоковић резултатима натерао Американца да му се "поклони"
Спортал блиц 08.11.2021
Читав тениски свет, по ко зна који пут, поклонио се , Први тенсер света сигурно ће на том месту остати до краја године, што му је омогућила титула освојена на мастерсу у Паризу, а након његове победе у финалу против Данила… »
Ђоковића питали да ли ће бити тренер кад заврши каријеру: Он се нашалио, а потом поручио да знање неће носити у гроб!
Хот спорт 08.11.2021
Наставља да обара рекорде. Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић, јуче је освојио своју 37. мастерс титулу, савладашви Данила Медведева са 2:1. Након пехара у Паризу, јасно је да ће Новак завршити годину на првом месту, а на… »
Новак открио шта ће радити после каријере: Нећу то да носим у гроб
Нова 08.11.2021
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, након освајања титуле у Паризу открио је шта ће радити након што заврши играчку каријеру. Појаснио је и како ће прославити рекордну 37. мастерс титулу. „У наручју најмилијих! Ту су ми жена… »
Највећи је Новаков противник међу новинарима, али је јуче "окренуо плочу"!
Спортске.нет 08.11.2021
Када вам ваши противници честитају и кажу да сте бољи, то је велика ствар, за понос. Са друге стране, када новинари који вам и нису толико наклоњени током читаве каријере објаве нешто овако афирмативно, онда је то свакако нешто… »
Шта му би? Циципас шокирао изјавом: Не постоји "велика тројка", само је Ђоковић велики
Фото: АП Грк је обично бирао Роџера Федерера, чак му се и Рафаел Надал свиђао више од Србина, који га је савладао на Ролан Гаросу у финалу после нестварног преокрета. И тада је Циципас имао изговоре, чуле су се спорадичне… »
Постоји само један велики тенисер и то је Новак Ђоковић! Циципас јавно рекао оно што сви виде, јасно је ко је гоат!
Мондо 08.11.2021
Добио га је у финалу Ролан Гароса и ту је Грк видео сву снагу великог Ђоковића. Добио га је у финалу Ролан Гароса и ту је Грк видео сву снагу великог Ђоковића. Новак Ђоковић је победом у Паризу оборио још неке рекорде, а остаће… »
АТП спектакл у Торину - Новак пише историју против "седморице младих", пада још један Роџеров рекорд?
Спортске.нет 08.11.2021
Последњи тениски спектакл у 2021. години на програму је од 14. до 21. новембра у Торину. На АТП финалу учествоваће осам тенисера подељених у две групе у којима ће играти свако против сваког, а по два најбоља тенисера из обе… »
Новак више нема с ким да се бори, сем са Штефи Граф
Нова 08.11.2021
Новак Ђоковић, по ко зна који пут у каријери, померио је границе и поставио нове рекорде, остало му је само да се трка сам са собом, али и да стигне Штефи Граф по броју недеља на врху света у обе конкуренције. Најбољи тенисер… »
"Видим себе У томе једног дана": Новак открио чиме планира да се бави када заврши играчку каријеру: "Нећу своје знање да…
Спортал блиц 08.11.2021
Први тенисер света освојио је јуче мастерс у Паризу и на истом обезбедио прво место до краја године, седми пут у каријери. Међутим, за њега нема много времена за одмор и славље. Након победе над другим рекетом света, он се… »
"Велика тројка не постоји, само Ђоковић" Какве речи Циципаса, све је изненадио: Нико не зна колико ће Новак још играти
Спортал блиц 08.11.2021
Српски тенисер освојио мастерс у Паризу, , чиме је потврдио доминацију и . , чиме изнова одушевљава тениску јавност, а о његовим успесима говорио је и . Човек који је у прошлости умео да критикује Србина, сада је поручио да је… »
Циципас: Велика тројка не постоји, има само један велики играч – Ђоковић
Нова 08.11.2021
Грчки тенисер Стефанос Циципас неретко је умео да критикује Новака Ђоковића, више пута је слао опаске на његов рачун, али је сада променио плочу и признао истину - српски тенисер је најбољи тенисер света. Ђоковић је победом… »
Поносни отац није успео да сакрије емоције: Погледајте уз коју песму Срђан прославља Новакову титулу, његове речи одзвањају…
Хот спорт 08.11.2021
Отац српског аса не крије задовољство. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић успео је да победи Данила Медведева у финалу Мастерса у Паризу, и на тај начин дође до 37. трофеја али и новог рекорда. Наиме, Новак је тенисер са… »
Новак Ђоковић је најбољи спортиста икада! Срђан Ђоковић "Ово се сада догодило и више никад"
Вечерње новости 07.11.2021
Фото: Н. Параушић Показао је Ноле још једном да је најбољи под притиском. Дошао је до новог трофеј против Данила Медведева и показао је да је најбољи тенисер света! - Ја сам одушевљен као и огромна већина света. Цео… »
"Најбољи на планети, увек и заувек": Министар Удовичић честитао Ђоковићу победу у Паризу (фото)
Вечерње новости 07.11.2021
Фото: Министарство омладине и спорта - Синоним успеха и поноса, најбољи на планети увек и заувек наш Новак Ђоковић - човек који помера границе могућег, исписује историју светског спорта и не зауставља се никада јер рекорди су… »
Вести дана »

У Београду велика војна парада "Снага јединства", више од 10.000 учесника
РТВ пре 2 сатајош 5 повезаних