Повезане вести
Брнабић оптужила Ђиласа да је у Вашингтону лобирао за санкције Србији
Глас Америке 08.11.2021
БЕОГРАД — Премијерка Србије Ана Брнабић реаговала је на посету Вашингтону лидера опозиционе Странке слободе и правде Драгана Ђиласа, као и на интервју који је том приликом дао Гласу Америке. Ђилас се у Вашингтону срео са првим… »
Брнабић: Ђилас у Вашингтону лобира чак и за санкције Србији
Н1 Инфо 08.11.2021
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да је лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас у Вашингтону кренуо у изборну кампању "од врата до врата" и одатле лобира чак и за санкције Србији, само да би се вратио на власт. Ово… »
Брнабић: Рашковић Ивић говори као Курти, поклапају им се политике
Радио сто плус 08.11.2021
“Знамо са каквим је одушевљењем он (Курти) дочекан овде када је дошао на власт од дела опозиције предводјене (Драганом) Дјиласом или (Вуком) Јеремићем, то су биле салве похвала не његов рачун”, рекла је Брнабић за ТВ Хепи. Она… »
Рашковић Ивић: Бирачи желе референдумску атмосферу против власти
Радио сто плус 08.11.2021
“Не треба да улазимо у иделолошке разлике. Па нисмо ми у НС такви националисти нити су ови из Странке слободе и правде (ССП) такви левичари да не бисмо могли да идемо заједно”, рекла је она за лист Данас. Према њеним речима… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 7 сатијош 1 повезана