Povezane vesti
Izložba akvarela inspirisana sportom
Jug press 08.11.2021
VRANJE U Galeriji Narodnog univerziteta u Vranju, u utorak, 9. novembra, biće otvorena izložba akvarela Predraga Terzića iz Beograda, pod nazivom „Probudio sam se kao bilo koji drugi dan“. Reč je o akvarelima koji su nastali u poslednje dve godine… »
Izložba „Probudio sam se kao bilo koji drugi dan“ sutra u vranjskoj Galeriji Narodnog univerziteta
Jugmedia 08.11.2021
Izložba akvarela „Probudio sam se kao bilo koji drugi dan“ Predraga Terzića, biće otvorena sutra, u utorak 9. novembra u Galeriji Narodnog univerziteta, sa početkom u 19 časova. Akvareli koji će biti izloženi inspirisani su sportom, tačnije… »
"Probudio sam se kao svaki drugi dan": Izložba Predraga Terzića u vranjskoj Galeriji
Večernje novosti 08.11.2021
Predrag Terzić Reč je o izložbi koja je odabrana na izlagačkom konkursu Galerije Narodnog muzeja Vranje i finansijski podržana od strane Ministarstva kulture i informisanja RS na konkursu za 2021. godinu. U pitanju su akvareli koji su inspirisani… »
Vesti dana »

Vatrometom u Novom Sadu dočekani studenti iz Subotice koji pešače do Beograda
Beta pre 1 satjoš 57 povezanih

U borbi za plate: Krivične prijave i novi protesti prosvetnih radnika
Vreme pre 10 satijoš 19 povezanih

Rusiji se nudi primirje - Ne kraj rata! Ovo sluti na velike nemire, Vašington ipak neće uspeti?
Pravda pre 40 minutajoš 27 povezanih

Tanker s avionskim gorivom zapalio se u pomorskoj nesreći uz obale Engleske
Al Jazeera pre 4 satijoš 27 povezanih