Повезане вести

Изложба акварела инспирисана спортом

Изложба акварела инспирисана спортом

Југ пресс 08.11.2021
ВРАЊЕ У Галерији Народног универзитета у Врању, у уторак, 9. новембра, биће отворена изложба акварела Предрага Терзића из Београда, под називом „Пробудио сам се као било који други дан“. Реч је о акварелима који су настали у… »
Изложба „Пробудио сам се као било који други дан“ сутра у врањској Галерији Народног универзитета

Изложба „Пробудио сам се као било који други дан“ сутра у врањској Галерији Народног универзитета

Југмедиа 08.11.2021
Изложба акварела „Пробудио сам се као било који други дан“ Предрага Терзића, биће отворена сутра, у уторак 9. новембра у Галерији Народног универзитета, са почетком у 19 часова. Акварели који ће бити изложени инспирисани су… »
"Пробудио сам се као сваки други дан": Изложба Предрага Терзића у врањској Галерији

"Пробудио сам се као сваки други дан": Изложба Предрага Терзића у врањској Галерији

Вечерње новости 08.11.2021
Предраг Терзић Реч је о изложби која је одабрана на излагачком конкурсу Галерије Народног музеја Врање и финансијски подржана од стране Министарства културе и информисања РС на конкурсу за 2021. годину. У питању су акварели… »

Вести дана »