Povezane vesti
Izložba akvarela inspirisana sportom
Jug press 08.11.2021
VRANJE U Galeriji Narodnog univerziteta u Vranju, u utorak, 9. novembra, biće otvorena izložba akvarela Predraga Terzića iz Beograda, pod nazivom „Probudio sam se kao bilo koji drugi dan“. Reč je o akvarelima koji su nastali u poslednje dve godine dalje… »
Izložba „Probudio sam se kao bilo koji drugi dan“ sutra u vranjskoj Galeriji Narodnog univerziteta
Jugmedia 08.11.2021
Izložba akvarela „Probudio sam se kao bilo koji drugi dan“ Predraga Terzića, biće otvorena sutra, u utorak 9. novembra u Galeriji Narodnog univerziteta, sa početkom u 19 časova. Akvareli koji će biti izloženi inspirisani su sportom, tačnije košarkom i… »
"Probudio sam se kao svaki drugi dan": Izložba Predraga Terzića u vranjskoj Galeriji
Večernje novosti 08.11.2021
Predrag Terzić Reč je o izložbi koja je odabrana na izlagačkom konkursu Galerije Narodnog muzeja Vranje i finansijski podržana od strane Ministarstva kulture i informisanja RS na konkursu za 2021. godinu. U pitanju su akvareli koji su inspirisani… »
Vesti dana »

Poslednjeg dana leta toplo i veoma vetrovito, u celoj zemlji temperatura viša od 30 stepeni
N1 Info pre 51 minutajoš 15 povezanih

Serija zemljotresa na svetoj gori, najjači pet rihtera! Epicentar na samo deset kilometara južno od manastira Hilandar (foto)
Kurir pre 22 minutajoš 13 povezanih

Desetine hiljada na komemoraciji Čarliju Kirku: 'On je heroj Amerike'
BBC News pre 57 minutajoš 9 povezanih

Leto, zbogom! Sutra zvanično počinje jesen: Evo u koliko sati se menja godišnje doba
Blic pre 10 satijoš 6 povezanih

Najavljeno isključenje struje 23. septembra u selu i na Graničnom prelazu Batrovci
Ozon pre 32 minutajoš 5 povezanih