Povezane vesti

Ćavi predstavljen pred 10.000 navijača: Obožavam izazove

Ćavi predstavljen pred 10.000 navijača: Obožavam izazove

Vesti online 08.11.2021
Uzbuđen sam, vratio sam se u najveći klub na svetu. Obožavam izazove, u ovom klubu jednostavno morate da pobeđujete, izjavio je novi trener Barselone i legendarni kapitenb kluba Chavi Ernandez. – Nisam želeo da me obuzmu emocije, ali se to… »
‘Čuo sam se sa njim’: Ćavi tek stigao u Barselonu i odmah progovorio o kontaktu sa Mesijem

‘Čuo sam se sa njim’: Ćavi tek stigao u Barselonu i odmah progovorio o kontaktu sa Mesijem

Hot sport 08.11.2021
Novi trener Barselone dobio je porkuku. Ćavi Ernandez je danas predstavljen kao novi trener Barselone, a kako je sam rekao, ‘veoma je uzbuđen’ zbog preuzimanja slavnog kluba. – Obožavam izazove, u ovom klubu jednostavno morate da pobeđujete… »
Ćavi predstavljen: Barselona mora da pobeđuje u svakom meču

Ćavi predstavljen: Barselona mora da pobeđuje u svakom meču

Sportski žurnal 08.11.2021
Ćavi, koji je potpisao ugovor do juna 2024. godine, mahao je navijačima i slao poljupce nakon što je izašao na teren zajedno s predsednikom kluba Đoanom Laportom. Hiljade navijača okupilo se na stadionu Kamp Nou kako bi dočekalo Ćavija Ernandesa… »
Barselonu obasjalo sunce, Ćavija dočekalo 10.000 navijača: DNK mi je i dalje isti

Barselonu obasjalo sunce, Ćavija dočekalo 10.000 navijača: DNK mi je i dalje isti

Mozzart sport 08.11.2021
Novi trener najavio posed lopte, dominaciju i borbu za trofeje. Danas je i zvanično počela era Ćavija kao igrača. Kao igrač je u Barseloni proveo 24 godine, osvojio sve što se može osvojiti, ispisao najlepše strenice klupske istorije i otišao u… »
Kako grmi nou kamp! Navijači spektakularno dočekali ćavija: Legenda im dala obećanje, oni se raspametili! (video)

Kako grmi nou kamp! Navijači spektakularno dočekali ćavija: Legenda im dala obećanje, oni se raspametili! (video)

Mondo 08.11.2021
Probaće da podigne ekipu, ali posao neće biti lak. Probaće da podigne ekipu, ali posao neće biti lak. I to se desilo, Ćavi je zvanično došao u Barselonu. Vratio se u svoj klub posle godina usavršavanja u Al Sadu i sada će probati da izvadi… »
Više ništa neće biti isto: Barselona ima novog trenera - i to legendu!

Više ništa neće biti isto: Barselona ima novog trenera - i to legendu!

Večernje novosti 08.11.2021
Tanjug/AP NJen legendarni fudbaler Ćavi Ernandez ovog ponedeljka je stavio potpis na ugovor i postao novi trener giganta u kome je i pružao najbolje partije u svojoj briljantnoj karijeri. Prethodno je dosadašnji Ćavijev klub Al Sad pristao da pusti… »
Barselona na nogama zbog Ćavijevog povratka! Na promociji legende kluba 25.000 navijača, "Nou Kamp" odzvanjao kao nikad pre…

Barselona na nogama zbog Ćavijevog povratka! Na promociji legende kluba 25.000 navijača, "Nou Kamp" odzvanjao kao nikad pre…

Sportal blic 08.11.2021
je zvanično predstavila novog trenera, Ćavija Ernandeza! Jedan od najboljih i najtrofejnijih igrača vratio se na "Nou Kamp" kao trener u želji da ponovi uspehe koje je beležio noseći dres slavnog kluba od 1997. do 2015. godine. Ćavi je na mestu… »
„Zvali su me i ranije, nisam bio spreman; od igrača ću tražiti sve“

„Zvali su me i ranije, nisam bio spreman; od igrača ću tražiti sve“

N1 Info 08.11.2021
Ćavi Ernandez se vratio kući. Nekada jedan od ključnih igrača velikih i brojnih uspeha, sada čovek kome je povereno da stvari vrati na pravo mesto. Ćavi Ernandez zvanično će u ponedeljak preuzeti dužnosti u klubu i biće predstavljen, ako je… »
Ćavi stigao na Kamp Nou, Barsa ga gleda kao „mesiju“

Ćavi stigao na Kamp Nou, Barsa ga gleda kao „mesiju“

Nova 08.11.2021
Legenda Barselone Ćavi Ernandez stigao je u taj klub i u ponedeljak će biti i zvanično promovisan. Ono o čemu se pričalo prethodnih sedmica sada se obistinilo, pošto je Ernandez uspeo da napusti Al-Sad i vrati se u Kataloniju. Barselona je otpustila… »

Vesti dana »