Повезане вести
Ћави представљен пред 10.000 навијача: Обожавам изазове
Вести онлине 08.11.2021
Узбуђен сам, вратио сам се у највећи клуб на свету. Обожавам изазове, у овом клубу једноставно морате да побеђујете, изјавио је нови тренер Барселоне и легендарни капитенб клуба Цхави Ернандез. – Нисам желео да ме обузму емоције… »
‘Чуо сам се са њим’: Ћави тек стигао у Барселону и одмах проговорио о контакту са Месијем
Хот спорт 08.11.2021
Нови тренер Барселоне добио је поркуку. Ћави Ернандез је данас представљен као нови тренер Барселоне, а како је сам рекао, ‘веома је узбуђен’ због преузимања славног клуба. – Обожавам изазове, у овом клубу једноставно морате да… »
Ћави представљен: Барселона мора да побеђује у сваком мечу
Спортски журнал 08.11.2021
Ћави, који је потписао уговор до јуна 2024. године, махао је навијачима и слао пољупце након што је изашао на терен заједно с председником клуба Ђоаном Лапортом. Хиљаде навијача окупило се на стадиону Камп Ноу како би дочекало… »
Барселону обасјало сунце, Ћавија дочекало 10.000 навијача: ДНК ми је и даље исти
Моззарт спорт 08.11.2021
Нови тренер најавио посед лопте, доминацију и борбу за трофеје. Данас је и званично почела ера Ћавија као играча. Као играч је у Барселони провео 24 године, освојио све што се може освојити, исписао најлепше стренице клупске… »
Како грми ноу камп! Навијачи спектакуларно дочекали ћавија: Легенда им дала обећање, они се распаметили! (видео)
Мондо 08.11.2021
Пробаће да подигне екипу, али посао неће бити лак. Пробаће да подигне екипу, али посао неће бити лак. И то се десило, Ћави је званично дошао у Барселону. Вратио се у свој клуб после година усавршавања у Ал Саду и сада ће пробати… »
Више ништа неће бити исто: Барселона има новог тренера - и то легенду!
Вечерње новости 08.11.2021
Тањуг/АП Њен легендарни фудбалер Ћави Ернандез овог понедељка је ставио потпис на уговор и постао нови тренер гиганта у коме је и пружао најбоље партије у својој бриљантној каријери. Претходно је досадашњи Ћавијев клуб Ал… »
Барселона на ногама због Ћавијевог повратка! На промоцији легенде клуба 25.000 навијача, "Ноу Камп" одзвањао као никад пре…
Спортал блиц 08.11.2021
је званично представила новог тренера, Ћавија Ернандеза! Један од најбољих и најтрофејнијих играча вратио се на "Ноу Камп" као тренер у жељи да понови успехе које је бележио носећи дрес славног клуба од 1997. до 2015. године… »
„Звали су ме и раније, нисам био спреман; од играча ћу тражити све“
Н1 Инфо 08.11.2021
Ћави Ернандез се вратио кући. Некада један од кључних играча великих и бројних успеха, сада човек коме је поверено да ствари врати на право место. Ћави Ернандез званично ће у понедељак преузети дужности у клубу и биће… »
Ћави стигао на Камп Ноу, Барса га гледа као „месију“
Нова 08.11.2021
Легенда Барселоне Ћави Ернандез стигао је у тај клуб и у понедељак ће бити и званично промовисан. Оно о чему се причало претходних седмица сада се обистинило, пошто је Ернандез успео да напусти Ал-Сад и врати се у Каталонију… »
Вести дана »
Премијер Црне Горе реаговао на предлог Вучића: "Ми вас чекамо у ЕУ од 2028, пожурите"
Радио 021 пре 51 минутајош 8 повезаних
Четири удеса током ноћи у Београду: Седморо повређених, три особе имају тешке повреде
Б92 пре 26 минутајош 9 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 51 минутајош 1 повезана
Тајланд покрец́е операцију великих размера на граници са Камбоџом
Спутник пре 25 минутајош 4 повезане
После магловитог јутра, током дана сунчано и топлије, температура до 16 степени
Глас Западне Србије пре 1 сатјош 7 повезаних