Повезане вести
Данијела објавила слику Милене Радуловић након приче да се извињавала Лечићу
Нова 08.11.2021
Глумица Данијела Штајнфелд је на стори причи на свом Инстаграм налогу објавила фотографију колегинице Милене Радуловић, након што су данас поједини медији тврдили да се током недавног сусрета у позоришту извињавала Браниславу… »
Милена Радуловић о сусрету са Браниславом Лечићем: Једина истина је да смо се срели
Блиц 08.11.2021
- Господин Лечић и ја смо се срели у позоришту и то је једино тачно у наводима појединих медија. Таква врста сензационализма без основе угрожава озбиљне судске процесе који су у току и одмаже жртвама у опоравку од страшних… »
Милена Радуловић: Господин Лечић и ја смо се срели и то је једино тачно
Нова 08.11.2021
- Господин Лечић и ја смо се срели у позоришту и то је једино тачно у наводима појединих медија. Таква врста сензационализма без основе угрожава озбиљне судске процесе који су у току и одмаже жртвама у опоравку од страшних… »
Истина је, срели смо се! Огласила се Милена Радуловић након навода да се извинила Браниславу Лечићу због свега!
Ало 08.11.2021
Скандал око Бранислава и Данијеле добио је нови епилог након његовог јавног иступања и откривања нових детаља. Како су поједини медији пренели, после одигране представе, Бранислав Лечић ушао је заједно са двојицом колега у… »
Знам да је данијела слагала! Милена Радуловић обрнула плочу, пришла Браниславу и шокирала изјавом: Леко извини!
Ало 08.11.2021
Бранислав Лечић је пре неколико дана први пут за јавност испричао своју причу и изнео доказе из предмета. Како Вечерње Новости сазнају, после одигране представе, Бранислав Лечић ушао је заједно са двојицом колега у бифе… »