Povezane vesti

Savet ovog lekara se pojavio u ivermektin grupi, zgrožen se oglasio: Ovo nisam ja - neko je zloupotrebio moje ime!

Savet ovog lekara se pojavio u ivermektin grupi, zgrožen se oglasio: Ovo nisam ja - neko je zloupotrebio moje ime!

Mondo 08.11.2021
Članovi Vajber grupe koja promoviše lečenje Ivermektinom, lekom koji je u Srbiji registrovan i odobren samo za lečenje životinja, navodno su počeli da zloupotrebljavaju i neka poznata lekarska imena. Članovi Vajber grupe koja promoviše lečenje… »
Dr Lalošević besan na članove Ivermektin grupe: Neko je zloupotrebio moje ime

Dr Lalošević besan na članove Ivermektin grupe: Neko je zloupotrebio moje ime

Nova 08.11.2021
Članovi Viber grupe koja promoviše lečenje Ivermektinom, lekom koji je u Srbiji registrovan i odobren samo za lečenje životinja, počeli su da zloupotrebljavaju i neka poznata lekarska imena. Tako se u ovoj grupi našlo ime dermatologa dr Jovana… »
Neko je zloupotrebio naše ime u Ivermektin grupi, to nismo mi: Beogradski doktor tvrdi da nije savetovao da se koristi konjski…

Neko je zloupotrebio naše ime u Ivermektin grupi, to nismo mi: Beogradski doktor tvrdi da nije savetovao da se koristi konjski…

Kurir 08.11.2021
Članovi Viber grupe koja promoviše lečenje Ivermektinom, lekom koji je u Srbiji registrovan i odobren samo za lečenje životinja, navodno su počeli da zloupotrebljavaju i neka poznata lekarska imena. Tako se u ovoj grupi našlo ime dermatologa dr… »
Lončar otkrio šta je inspekcija našla u apotekama Neko će za ovo odgovarati!

Lončar otkrio šta je inspekcija našla u apotekama Neko će za ovo odgovarati!

Alo 08.11.2021
Lekarska komora Srbije je pokrenula postupak pred sudom časti protiv lekara za koje postoji osnovana sumnja da su savetovali i lečili pacijente od kovid-19 infekcije lekom "Ivermektin". Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je danas da će odgovarati… »

Vesti dana »