Повезане вести

Савет овог лекара се појавио у ивермектин групи, згрожен се огласио: Ово нисам ја - неко је злоупотребио моје име!

Савет овог лекара се појавио у ивермектин групи, згрожен се огласио: Ово нисам ја - неко је злоупотребио моје име!

Мондо 08.11.2021
Чланови Вајбер групе која промовише лечење Ивермектином, леком који је у Србији регистрован и одобрен само за лечење животиња, наводно су почели да злоупотребљавају и нека позната лекарска имена. Чланови Вајбер групе која… »
Др Лалошевић бесан на чланове Ивермектин групе: Неко је злоупотребио моје име

Др Лалошевић бесан на чланове Ивермектин групе: Неко је злоупотребио моје име

Нова 08.11.2021
Чланови Вибер групе која промовише лечење Ивермектином, леком који је у Србији регистрован и одобрен само за лечење животиња, почели су да злоупотребљавају и нека позната лекарска имена. Тако се у овој групи нашло име… »
Неко је злоупотребио наше име у Ивермектин групи, то нисмо ми: Београдски доктор тврди да није саветовао да се користи коњски…

Неко је злоупотребио наше име у Ивермектин групи, то нисмо ми: Београдски доктор тврди да није саветовао да се користи коњски…

Курир 08.11.2021
Чланови Вибер групе која промовише лечење Ивермектином, леком који је у Србији регистрован и одобрен само за лечење животиња, наводно су почели да злоупотребљавају и нека позната лекарска имена. Тако се у овој групи нашло име… »
Лончар открио шта је инспекција нашла у апотекама Неко ће за ово одговарати!

Лончар открио шта је инспекција нашла у апотекама Неко ће за ово одговарати!

Ало 08.11.2021
Лекарска комора Србије је покренула поступак пред судом части против лекара за које постоји основана сумња да су саветовали и лечили пацијенте од ковид-19 инфекције леком "Ивермектин". Министар здравља Златибор Лончар рекао је… »

Вести дана »