Povezane vesti
Bivši predsednik Gruzije koji u zatvoru štrajkuje glađu, prebačen u bolnicu
Slobodna Evropa 08.11.2021
Bivši predsednik Gruzije i opozicioni lider Mihail Sakašvili, koji je u zatvoru i štrajkuje glađu od početka oktobra, prebačen je 8. novembra u zatvorsku bolnicu, saopštila je zatvorska služba. "Da bi se izbeglo pogoršanje zdravstvenog stanja Mihaila… »
Sakašvili prebačen u bolnicu: Bivši predsednik Gruzije štrajkuje glađu u zatvoru od početka oktobra
Kurir 08.11.2021
Bivši gruzijski predsednik i opozicioni lider Mihail Sakašvili, koji je u zatvoru i štrajkuje glađu od početka oktobra, prebačen je danas u zatvorsku bolnicu, saopštila je zatvorska služba. "Da bi se izbeglo pogoršanje zdravstvenog stanja Mihaila… »
Sakašvili, koji štrajkuje glađu, prebačen u zatvorsku bolnicu
N1 Info 08.11.2021
Bivši gruzijski predsednik i opozicioni lider Mihail Sakašvili, koji je u zatvoru i štrajkuje glađu od početka oktobra, prebačen je u zatvorsku bolnicu, saopštila je zatvorska služba. „Da bi se izbeglo pogoršanje zdravstvenog stanja Mihaila Sakašvilija i… »
Vesti dana »
Pripadnici UKP ponovo u zgradi Filozofskog fakulteta u Beogradu
Radio 021 pre 58 minutajoš 27 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 1 satjoš 6 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 48 minutajoš 51 povezana
uživo Skaču cene nafte nakon Trampovog govora, Amerika upozorava na moguće napade u Albaniji povezane sa Iranom
NIN pre 2 minutajoš 49 povezanih