Повезане вести
Позлило ми је, отишао сам на ургентни, тада сам први пут попио таблету Филип Чукановић о здравственом проблему: Сада сам…
Курир 08.11.2021
Водитељ и уредник Јутарњег програма, Филип Чукановић проговорио је о проблему са којим се први пут сусрео 2015. године, када је завршио у Ургентном. Открио је како се данас носи са тим проблемом. О својој петогодишњој борби са… »
Филип Чукановић о проблемима са менталним здрављем: Одбио сам да пијем лекове, пет година сам се борио са нападима панике
Вечерње новости 08.11.2021
Фото Војислав Данилов Како каже Чукановић, велику промену у животу имао је када је у лето 2014. са "Пинка" прешао на "Б92". - За момка од 23 године такав трансфер био је огроман успех. Испоставиће се и ништа мањи стрес. Желео… »
"Успео сам да се излечим": Филип Чукановић о здравственом проблему: "Срце је почело снажно да лупа, осушила су ми се уста..."…
Блиц 08.11.2021
О приватном животу водитеља Филипа Чукановића се мало зна, а сада је први пут проговорио о томе какве је проблеме имао са менталним здрављем. О својој петогодишњој борби са нападима панике, за које верује да су на путу да… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026; Значајно назадовање у дијалогу због неконструктивног приступа Приштине
РТВ пре 36 минутајош 21 повезана
Временска прогноза за Србију: магловита јутра и претежно сунчани дани са температурама до 16 степени
Наслови.аи пре 11 минутајош 19 повезаних
Србија ће бити друга Швајцарска кад се реши то питање! Грађани о легализацији: Раније је поступак био сачувај, Боже! Сад је све олакшано (видео)
Ало пре 1 сатјош 30 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично ће се објављивати на Порталу отворених података
Нова економија пре 26 минутајош 16 повезаних