Повезане вести
Младог певача повезивали са аном кораћ и Таром Симов: Проговорио о ријалити учесницама: "Плесао сам са њом у клубу"
Блиц 08.11.2021
Младог певача Сергеја Пајића повезивали су са бројним девојкама са јавне сцене. Пајић је признао да са Таром Симов, са којом је једном приликом ишао у ноћни провод, нема ништа. - Тара Симов и ја смо другари. Плесао сам са њом у… »
Српског певача повезују са Таром и аном: Он развезао језик о ријалити учесницама, а овако је реаговао кад је виђен у геј клубу!…
Курир 08.11.2021
Млади певач Сергеј Пајић открио је да ли је заузет, а повезивали су га са бројим ријалити учесницама и девојкама са естраде. Пајић је признао да са Таром Симов, са којом је једном приликом ишао у ноћни провод, нема ништа. "Тара… »
Вести дана »
Народна банка умирује јавност: Тржиште је стабилно, поседујемо рекордну количину девизних резерви
Бујановачке пре 5 сатијош 30 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних
Милојевић открио зашто Звезда игра лоше у последње време: „Самопоуздање праве добри резултати, лоши праве проблеме!“
Хот спорт пре 33 минутајош 51 повезана