Povezane vesti

Osećam da me voliš i da ti značim! Najveći šok tokom podele budžeta: Dalila se obratila mensuru, nastao muk u Beloj…

Osećam da me voliš i da ti značim! Najveći šok tokom podele budžeta: Dalila se obratila mensuru, nastao muk u Beloj…

Kurir 08.11.2021
Dalila Dragojević se našla u ulozi vođe, pa je došlo vreme da podeli zadrugarima budžete: - Sledeći mali budžet ide Krletu. Razočarao si me kada si ukrao budžete od žurke, pre toga si kod Filipa i mene došao u izolaciju da nas pitaš da li… »
(Video) Šok! Dalila priznala simpatije prema Mensuru "Osećam da ti značim, plačem zbog tebe"

(Video) Šok! Dalila priznala simpatije prema Mensuru "Osećam da ti značim, plačem zbog tebe"

Blic 08.11.2021
Dalila Dragojević se našla u ulozi vođe, pa je danas došlo vreme da podeli zadrugarima budžete, a tom prilikom otkrila je simpatije prema Mensuru Ajdarpašiću. - Znam koliko ti, Mensure, imaš poštovanja prema meni. Znam koliko želiš da me… »
Želi da ponizi filipa i mene! Dalila pljuje Mikija iza leđa, iskoristila priliku dok nije tu i pokušala da ga zavadi sa…

Želi da ponizi filipa i mene! Dalila pljuje Mikija iza leđa, iskoristila priliku dok nije tu i pokušala da ga zavadi sa…

Kurir 08.11.2021
Dalila Dragojević isprozivala je cimere tokom podele budžeta. - Za Lornu mali budžet, rekla sam već svoje mišljenje. U par navrata me je pitala kako sam, posle svega što sam rekla o njoj. Kao da mi cveta, počela je da se sređuje, nije kao sa… »

Vesti dana »