Повезане вести

Жели да понизи филипа и мене! Далила пљује Микија иза леђа, искористила прилику док није ту и покушала да га завади са Царем!…

Жели да понизи филипа и мене! Далила пљује Микија иза леђа, искористила прилику док није ту и покушала да га завади са Царем!…

Курир 08.11.2021
Далила Драгојевић испрозивала је цимере током поделе буџета. - За Лорну мали буџет, рекла сам већ своје мишљење. У пар наврата ме је питала како сам, после свега што сам рекла о њој. Као да ми цвета, почела је да се сређује… »
(Видео) Шок! Далила признала симпатије према Менсуру "Осећам да ти значим, плачем због тебе"

(Видео) Шок! Далила признала симпатије према Менсуру "Осећам да ти значим, плачем због тебе"

Блиц 08.11.2021
Далила Драгојевић се нашла у улози вође, па је данас дошло време да подели задругарима буџете, а том приликом открила је симпатије према Менсуру Ајдарпашићу. - Знам колико ти, Менсуре, имаш поштовања према мени. Знам колико… »
Осећам да ме волиш и да ти значим! Највећи шок током поделе буџета: Далила се обратила менсуру, настао мук у Белој кући…

Осећам да ме волиш и да ти значим! Највећи шок током поделе буџета: Далила се обратила менсуру, настао мук у Белој кући…

Курир 08.11.2021
Далила Драгојевић се нашла у улози вође, па је дошло време да подели задругарима буџете: - Следећи мали буџет иде Крлету. Разочарао си ме када си украо буџете од журке, пре тога си код Филипа и мене дошао у изолацију да нас… »

Вести дана »