Povezane vesti
Osećam da me voliš i da ti značim! Najveći šok tokom podele budžeta: Dalila se obratila mensuru, nastao muk u Beloj…
Kurir 08.11.2021
Dalila Dragojević se našla u ulozi vođe, pa je došlo vreme da podeli zadrugarima budžete: - Sledeći mali budžet ide Krletu. Razočarao si me kada si ukrao budžete od žurke, pre toga si kod Filipa i mene došao u izolaciju da nas pitaš da li… »
(Video) Šok! Dalila priznala simpatije prema Mensuru "Osećam da ti značim, plačem zbog tebe"
Blic 08.11.2021
Dalila Dragojević se našla u ulozi vođe, pa je danas došlo vreme da podeli zadrugarima budžete, a tom prilikom otkrila je simpatije prema Mensuru Ajdarpašiću. - Znam koliko ti, Mensure, imaš poštovanja prema meni. Znam koliko želiš da me… »
Želi da ponizi filipa i mene! Dalila pljuje Mikija iza leđa, iskoristila priliku dok nije tu i pokušala da ga zavadi sa…
Kurir 08.11.2021
Dalila Dragojević isprozivala je cimere tokom podele budžeta. - Za Lornu mali budžet, rekla sam već svoje mišljenje. U par navrata me je pitala kako sam, posle svega što sam rekla o njoj. Kao da mi cveta, počela je da se sređuje, nije kao sa… »
Vesti dana »
Gde su nestali Tomislav Momirović i Jelena Tanasković: Da li vlast čeka da se bes „izduva“
N1 Info pre 1 satjoš 79 povezanih
Smenjen direktor tehnike Radio-televizije Vojvodine zbog prekida programa
Radio sto plus pre 2 satajoš 11 povezanih