Повезане вести
Жели да понизи филипа и мене! Далила пљује Микија иза леђа, искористила прилику док није ту и покушала да га завади са Царем!…
Курир 08.11.2021
Далила Драгојевић испрозивала је цимере током поделе буџета. - За Лорну мали буџет, рекла сам већ своје мишљење. У пар наврата ме је питала како сам, после свега што сам рекла о њој. Као да ми цвета, почела је да се сређује… »
(Видео) Шок! Далила признала симпатије према Менсуру "Осећам да ти значим, плачем због тебе"
Блиц 08.11.2021
Далила Драгојевић се нашла у улози вође, па је данас дошло време да подели задругарима буџете, а том приликом открила је симпатије према Менсуру Ајдарпашићу. - Знам колико ти, Менсуре, имаш поштовања према мени. Знам колико… »
Осећам да ме волиш и да ти значим! Највећи шок током поделе буџета: Далила се обратила менсуру, настао мук у Белој кући…
Курир 08.11.2021
Далила Драгојевић се нашла у улози вође, па је дошло време да подели задругарима буџете: - Следећи мали буџет иде Крлету. Разочарао си ме када си украо буџете од журке, пре тога си код Филипа и мене дошао у изолацију да нас… »
Вести дана »
Рхзм издао упозорење за данашњи дан: Магла "прогутала" Србију, возачи возите опрезно
Мондо пре 1 сатјош 12 повезаних
Индијана сломила Сакраменто, Минесоти мало 40 поена Едвардса
Спорт клуб пре 46 минутајош 13 повезаних