Povezane vesti
Ni najgora uličarka ne bi uradila isto što i moja ćerka! Dalilin otac jedva govori i ne miri sa njenim postupcima!
Mondo 08.11.2021
Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić ne može da oprosti ćerki što je supruga Dejana Dragojevića u Zadruzi prevarila sa Filipom Carem. Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić ne može da oprosti ćerki što je supruga Dejana Dragojevića u Zadruzi… »
"To što je moja ćerka uradila je za obesiti": "Blic" u Gornjem Šepku kod oca Dalile Dragojević, skandalozna izjava: Najgora…
Blic 08.11.2021
Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić, progovorio je za "Blic" o ćerkinoj aferi sa ljubavnikom Filipom Carom. Potresen zbog čitave situacije, jedva je govorio i priznao da mu je sve teško palo. Između ostalog, on je istakao kako mu je žao Dejana… »
Ni najogra uličarka ne bi uradila to što je moja ćerka! Huso Mujić jedva govori zbog Dalile i Cara, otkrio da je lošeg…
Kurir 08.11.2021
Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić ne može da oprosti ćerku aferu u "Zadruzi" sa Filipom Carem sa kojim je prevarila supruga Dejana Dragojevića. On je priznao da mu je sve teško palo i da mu se zdravstveno stanje pogorašlo zbog ćerke i da teško… »
Vesti dana »

BLOG Studenti blokirali ulaz u zgradu RTS-a: „Niko ne ulazi, dok se ne oslobodi javni servis“
N1 Info pre 26 minutajoš 10 povezanih

Student ima poruku pred 15. Mart: Protest će trajati mnogo duže, biće drugačiji od prethodnih
Pravda pre 42 minutajoš 58 povezanih

Đukić Dejanović: Plate prosvetnim radnicima u štrajku smanjivane u skladu s zakonom
NIN pre 9 satijoš 19 povezanih

Tanker s avionskim gorivom zapalio se u pomorskoj nesreći uz obale Engleske
Al Jazeera pre 4 satijoš 28 povezanih

Ovo je ponuda Ukrajine za Rusiju: Američka delegacija odlučuje u Saudijskoj Arabiji
Mondo pre 3 satajoš 27 povezanih