Povezane vesti

Saslušana Marija karan: Glumica ne želi da goni dečka

Saslušana Marija karan: Glumica ne želi da goni dečka

Večernje novosti 09.11.2021
Foto: Igor Marinković Ona je, kako je saopšteno iz Tužilaštva, detaljno opisala kako se sve odigralo i izjavila da nema razloga niti želi da krivično goni Balabana. Tužilaštvo je nakon pribavljanja izveštaja PS Stari grad, te izjava od očevidaca… »
Glumica Marija Karan branila dečka kod tužioca: Nije me udario, pala sam

Glumica Marija Karan branila dečka kod tužioca: Nije me udario, pala sam

Nova 09.11.2021
Glumica Marija Karan saslušana je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, i tom prilikom detaljno je opisala kako se odigrao događaj tokom vikenda u kome je učestvovala zajedno sa dečkom Vladanom Balabanom. Karanova je izjavila da ne želi da… »
Marija Karan na saslušanju: Neću da gonim Vladana, nije me on udario, pala sam!

Marija Karan na saslušanju: Neću da gonim Vladana, nije me on udario, pala sam!

Kurir 09.11.2021
Glumica Marija Karan koja se u subotu u centru Beograda sukobila sa svojim dečkom Vladanom Balabanom saslušana je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Kako je potvrđeno iz tužilaštva, ona je detaljno opisala kako se odigrao incident… »
Marija Karan presekla: "Neću krivično da gonim dečka Balabana!" Tužilaštvo pregledalo sigurnosne kamere i izveštaj…

Marija Karan presekla: "Neću krivično da gonim dečka Balabana!" Tužilaštvo pregledalo sigurnosne kamere i izveštaj…

Blic 09.11.2021
Glumica Marija Karan dala je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu izjavu povodom incidenta koji se u subotu, 6. novembra, dogodio između nje i njenog dečka Vladana Balabana. Tom prilikom, Karan je objasnila šta se sve tačno odigralo u subotu u 4… »

Vesti dana »