Повезане вести
Саслушана Марија каран: Глумица не жели да гони дечка
Вечерње новости 09.11.2021
Фото: Игор Маринковић Она је, како је саопштено из Тужилаштва, детаљно описала како се све одиграло и изјавила да нема разлога нити жели да кривично гони Балабана. Тужилаштво је након прибављања извештаја ПС Стари град, те… »
Глумица Марија Каран бранила дечка код тужиоца: Није ме ударио, пала сам
Нова 09.11.2021
Глумица Марија Каран саслушана је у Првом основном јавном тужилаштву у Београду, и том приликом детаљно је описала како се одиграо догађај током викенда у коме је учествовала заједно са дечком Владаном Балабаном. Каранова је… »
Марија Каран пресекла: "Нећу кривично да гоним дечка Балабана!" Тужилаштво прегледало сигурносне камере и извештај лекара…
Блиц 09.11.2021
Глумица Марија Каран дала је данас у Првом основном јавном тужилаштву изјаву поводом инцидента који се у суботу, 6. новембра, догодио између ње и њеног дечка Владана Балабана. Том приликом, Каран је објаснила шта се све тачно… »
Марија Каран на саслушању: Нећу да гоним Владана, није ме он ударио, пала сам!
Курир 09.11.2021
Глумица Марија Каран која се у суботу у центру Београда сукобила са својим дечком Владаном Балабаном саслушана је данас у Првом основном јавном тужилаштву у Београду. Како је потврђено из тужилаштва, она је детаљно описала како… »
Вести дана »

УЖИВО: Пољакиња Жодзик прескочила 1,99, Ангелина чека Махучих!
Спорт клуб пре 30 минутајош 18 повезаних

Браво, момци! Наши баскеташи су у полуфиналу Светског првенства! Следи окршај са Хрватском! Ево када је борба за финале!
Курир пре 39 минутајош 25 повезаних

Израелске снаге настављају окупацију града Газе, хиљаде беже пред тенковима
BBC News пре 1 сатјош 17 повезаних