Повезане вести

Саслушана Марија каран: Глумица не жели да гони дечка

Саслушана Марија каран: Глумица не жели да гони дечка

Вечерње новости 09.11.2021
Фото: Игор Маринковић Она је, како је саопштено из Тужилаштва, детаљно описала како се све одиграло и изјавила да нема разлога нити жели да кривично гони Балабана. Тужилаштво је након прибављања извештаја ПС Стари град, те… »
Глумица Марија Каран бранила дечка код тужиоца: Није ме ударио, пала сам

Глумица Марија Каран бранила дечка код тужиоца: Није ме ударио, пала сам

Нова 09.11.2021
Глумица Марија Каран саслушана је у Првом основном јавном тужилаштву у Београду, и том приликом детаљно је описала како се одиграо догађај током викенда у коме је учествовала заједно са дечком Владаном Балабаном. Каранова је… »
Марија Каран пресекла: "Нећу кривично да гоним дечка Балабана!" Тужилаштво прегледало сигурносне камере и извештај лекара…

Марија Каран пресекла: "Нећу кривично да гоним дечка Балабана!" Тужилаштво прегледало сигурносне камере и извештај лекара…

Блиц 09.11.2021
Глумица Марија Каран дала је данас у Првом основном јавном тужилаштву изјаву поводом инцидента који се у суботу, 6. новембра, догодио између ње и њеног дечка Владана Балабана. Том приликом, Каран је објаснила шта се све тачно… »
Марија Каран на саслушању: Нећу да гоним Владана, није ме он ударио, пала сам!

Марија Каран на саслушању: Нећу да гоним Владана, није ме он ударио, пала сам!

Курир 09.11.2021
Глумица Марија Каран која се у суботу у центру Београда сукобила са својим дечком Владаном Балабаном саслушана је данас у Првом основном јавном тужилаштву у Београду. Како је потврђено из тужилаштва, она је детаљно описала како… »

Вести дана »