Povezane vesti
Saslušana Marija karan: Glumica ne želi da goni dečka
Večernje novosti 09.11.2021
Foto: Igor Marinković Ona je, kako je saopšteno iz Tužilaštva, detaljno opisala kako se sve odigralo i izjavila da nema razloga niti želi da krivično goni Balabana. Tužilaštvo je nakon pribavljanja izveštaja PS Stari grad, te izjava od očevidaca… »
Glumica Marija Karan branila dečka kod tužioca: Nije me udario, pala sam
Nova 09.11.2021
Glumica Marija Karan saslušana je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, i tom prilikom detaljno je opisala kako se odigrao događaj tokom vikenda u kome je učestvovala zajedno sa dečkom Vladanom Balabanom. Karanova je izjavila da ne želi da… »
Marija Karan presekla: "Neću krivično da gonim dečka Balabana!" Tužilaštvo pregledalo sigurnosne kamere i izveštaj lekara…
Blic 09.11.2021
Glumica Marija Karan dala je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu izjavu povodom incidenta koji se u subotu, 6. novembra, dogodio između nje i njenog dečka Vladana Balabana. Tom prilikom, Karan je objasnila šta se sve tačno odigralo u subotu u 4 sata… »
Marija Karan na saslušanju: Neću da gonim Vladana, nije me on udario, pala sam!
Kurir 09.11.2021
Glumica Marija Karan koja se u subotu u centru Beograda sukobila sa svojim dečkom Vladanom Balabanom saslušana je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Kako je potvrđeno iz tužilaštva, ona je detaljno opisala kako se odigrao incident 5… »
Vesti dana »

Mali iz Budimpešte o odluci EU koja pogađa Srbiju: "Ogroman problem imamo u ovom trenutku"
B92 pre 18 minutajoš 39 povezanih

Mali iz Budimpešte: "Ogroman problem zbog gasa, ako stane dotok, kako ćemo mi?!"
Blic pre 18 minutajoš 83 povezane

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 6 satijoš 62 povezane

Jedan poziv menja sve: Kako je Tramp promenio mišljenje o Ukrajini zbog jednog razgovora sa Putinom
Sputnik pre 38 minutajoš 25 povezanih