Повезане вести
Меморијални центар Сребреница: Наша је дужност наставити тамо гдје је наша Хајра стала
РТВ Нови Пазар 09.11.2021
Наша је дужност наставити тамо гдје је наша Хајра стала, поручено је из Меморијалног центра Поточари, у поводу смрти сребреничке мајке Хајре Ћатић, која је преминула данас у Сарајеву. Грађане Босне и Херцеговине, али и шире… »
Ћамил Дураковић о смрти Хајре Ћатић: Често је знала рећи да би је једна синова кост вратила у живот
РТВ Нови Пазар 09.11.2021
Бивши начелник Сребренице Ћамил Дураковић је, коментаришући вијест о смрти сребреничке мајке Хајре Ћатић, поручио како је отишла још једна хероина која је дала максималан допринос у борби за правду. Грађане Босне и Херцеговине… »
Умрла челница Жена Сребренице – никад није пронашла ни једну кост свог сина
Н1 Инфо 09.11.2021
Хајра Ћатић, председница Удружења "Жене Сребренице" и мајка која никада није успела да пронађе ниједну кост свог сина Нихада преминула је у уторак у Сарајеву. Ову информацију је за Н1 потврдила Мунира Субашић, председница… »
Преминула Хајра Ћатић, предсједница Удружења 'Жене Сребренице'
Слободна Европа 09.11.2021
Преминула је Хајра Ћатић, предсједница Удружења "Жене Сребренице", потврдила је 9. новембра за Радио Слободна Европа (РСЕ) Када Хотић из Удружења "Мајке енклава Сребренице и Жепа". "Јављено ми је данас да је умрла и сва сам… »
Преселила председница Удружења “Жене Сребренице” Хајра Ћатић
Санџак хабер 09.11.2021
Хајра Ћатић, председница Удружења “Жене Сребренице” и мајка која никада није успела пронаћи посмртне остатке сина Нихада, преселила је данас у Сарајеву. Она је, како наводе босанскохерцеговачки медији, последњих дана била… »
Вести дана »
Огласио се РХМЗ: Током ноћи суснежица и снег у брдско-планинским пределима југозападне Србије
Блиц пре 40 минутајош 2 повезане
Адвокат о одлуци Апелационог суда у Београду: Пресуда Кецмановићима укинута из процедуралних разлога
Данас пре 4 сатијош 4 повезане
Војска хитно затворила овај мост: Огласило се Министарство одбране: "Водостај Велике Мораве је висок"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Обрадовић у неверици: Био сам шокиран када су ми рекли да Паркер неће играти
Данас пре 40 минутајош 2 повезане