Повезане вести

Психијатар Јован Марић: „Сине мој, молим те, немој да ме ИЗБАЦУЈЕШ из стана! Стар сам, болестан, немам где… Нећу ја дуго!”…

Психијатар Јован Марић: „Сине мој, молим те, немој да ме ИЗБАЦУЈЕШ из стана! Стар сам, болестан, немам где… Нећу ја дуго!”…

Свет & Скандал 10.11.2021
Психијатар Јован Марић, који има 80 година, јавно се обратио, и у изјави за медије моли свог сина да му не одузме једини кров над главом, стан у коме живи, а који му је преписао. Спорни стан од 120 квадрата у близини Палате… »
Марић опет моли сина да га не избаци из стана: Болестан сам, нећу дуго, после је све ионако твоје

Марић опет моли сина да га не избаци из стана: Болестан сам, нећу дуго, после је све ионако твоје

Телеграф 10.11.2021
- Боли ме што га седам година нисам видео, иако сам желео, и што заправо и не знам како он данас изгледа - каже Марић. Познати српски психијатар Јован Марић (80) поново моли свог сина Матеју (20) да му не одузима једини кров над… »
Јован Марић признао да болује од рака! Једва преживео корону, сада је у боловима, не може ни да стоји - "нећу још дуго"!

Јован Марић признао да болује од рака! Једва преживео корону, сада је у боловима, не може ни да стоји - "нећу још дуго"!

Мондо 10.11.2021
Јован Марић преко новина објавио да болује од карцинома, ево и због чега. Јован Марић преко новина објавио да болује од карцинома, ево и због чега. Психијатар Јован Марић открио је за домаће медије да болује од карцинома! Ову… »

Вести дана »