Повезане вести
Мерима Његомир тешко болесна: Певачица се бори са опаком болешћу - Не осећам се добро
Вечерње новости 10.11.2021
Мерима Његомир - Мерима се не осећа добро. Сазнала је да је тешко болесна и то ју је покосило. Бори се са тешким обликом тумора. Последњих месец дана пала је у кревет, клонула је и не устаје из постеље. Обилазе је деца, доносе… »
Оболела сам, само ми борба остаје! Потресна исповест Мериме Његомир о борби са канцером, проговорила о најтежим тренуцима
Курир 10.11.2021
Певачица Мерима Његомир сусрела се са здравственим проблемима, а и сама је потврдила да се веома лоше осећа. Наиме, Мерима је тешко причала, те се у пар наврата и борила за дах, али њена позитивност није престајала да зрачи. -… »
Шта да кажем, лоше сам... Остаје ми само борба: Мерима Његомир се први пут огласила након вести да је тешко болесна
Мондо 10.11.2021
Певачица се бори против опаке болести. Певачица се бори против опаке болести. Певачица Мерима Његомир први пут се огласила након што је медијима одјекнула вест да је болесна и да је то разлог због којег се већ месецима не… »
"Језиво је, нема снаге да одговори, молим бога за њу": Нада Топчагић открива детаље о тешко болесној Мерими Његомир
Мондо 10.11.2021
Певачица Нада Топчагић у страху после свих потресних вести о колегама. Певачица Нада Топчагић у страху после свих потресних вести о колегама. Вест о томе да је Мерима Његомир тешко болесна забринула је јавност. Њене колеге… »
Мерима Његомир се БОРИ са раком! Нада Топчагић: Страх ми се увукао у кости, шаљем јој поруке, али не одговра, нема снаге!
Свет & Скандал 10.11.2021
Мерима Његомир већ месецима се не појављује у јавности, а у естрадним круговима шушка се да је певачица тешко болесна. Наиме, како пишу домаћи медији здравствено стање Мериме Његомир озбиљно је нарушено, а певачица се бори… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 4 сатијош 1 повезана