Povezane vesti
Predsednik Srbije primio akreditivna pisma: Vučić sa ambasadorima Argentine i Francuske
Telegraf 10.11.2021
Imam čast da poželim dobrodošlicu i uspešan diplomatski mandat novoimenovanim ambasadorima - navodi se u poruci. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora Argentine i Francuske. Predsednik je primio… »
Vučić sa novim ambasadorom Francuske "Zadovoljstvo mi je da poželim dobrodošlicu" (foto)
Srbija danas 10.11.2021
Prijateljski odnosi između Srbije i Francuske. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivno pismo novoimenovanog ambasadora Republike Francuske. A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) - Zadovoljstvo mi je da poželim… »
"Imam čast da poželim dobrodošlicu novoimenovanom ambasadoru Argentine" Oglasio se predsednik - važan dan za Srbiju (foto)
Srbija danas 10.11.2021
Srdačni doček od strane predsednika Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivno pismo novog ambasadora Argentine Narsiso Marsika. - Imam čast da poželim dobrodošlicu i uspešan diplomatski mandat novoimenovanom ambasadoru… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak 29. jul: Sutra svežije, vetrovito, mestimično sa kišom
Beta pre 54 minutajoš 38 povezanih

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 61 povezana

Gradonačelnik Beograda Šapić predstavio Nove tramvaje: Dobro došli na prezentaciju vizantijsko-nemanjićkih plavušana! Jedan već od sutra na šinama! (foto)
Kurir pre 4 minutajoš 19 povezanih

Novi Sad: Spor oko spomenika žrtvama nadstrešnice – opozicija protiv predlagača SNS-a
Serbian News Media pre 1 satjoš 18 povezanih