Povezane vesti
Predsednik Srbije primio akreditivna pisma: Vučić sa ambasadorima Argentine i Francuske
Telegraf 10.11.2021
Imam čast da poželim dobrodošlicu i uspešan diplomatski mandat novoimenovanim ambasadorima - navodi se u poruci. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora Argentine i Francuske. Predsednik je primio… »
Vučić sa novim ambasadorom Francuske "Zadovoljstvo mi je da poželim dobrodošlicu" (foto)
Srbija danas 10.11.2021
Prijateljski odnosi između Srbije i Francuske. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivno pismo novoimenovanog ambasadora Republike Francuske. A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) - Zadovoljstvo mi je da poželim… »
"Imam čast da poželim dobrodošlicu novoimenovanom ambasadoru Argentine" Oglasio se predsednik - važan dan za Srbiju (foto)
Srbija danas 10.11.2021
Srdačni doček od strane predsednika Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivno pismo novog ambasadora Argentine Narsiso Marsika. - Imam čast da poželim dobrodošlicu i uspešan diplomatski mandat novoimenovanom ambasadoru… »
Vesti dana »
Pari Sen Žermen u nedelju popodne slavi titulu sa navijačima, uprkos neredima u Parizu posle finala
Radio sto plus pre 1 danjoš 74 povezane
Serundolo posle šest sati savladao Landalusea za osminu finala Rolan Garosa
RTS pre 2 satajoš 48 povezanih
(Foto, video) PSŽ je ponovo najbolji u Evropi: „Sveci“ odbranili titulu Lige šampiona, Arsenal tragičar u izvođenju penala
Dnevnik pre 1 danjoš 102 povezane
Marko Bojković prebio Poljaka u Areni: Videlo se ko je "Drobilica lobanja"
Mondo pre 2 satajoš 27 povezanih