Povezane vesti

Predsednik Srbije primio akreditivna pisma: Vučić sa ambasadorima Argentine i Francuske

Predsednik Srbije primio akreditivna pisma: Vučić sa ambasadorima Argentine i Francuske

Telegraf 10.11.2021
Imam čast da poželim dobrodošlicu i uspešan diplomatski mandat novoimenovanim ambasadorima - navodi se u poruci. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora Argentine i Francuske. Predsednik je primio… »
Vučić sa novim ambasadorom Francuske "Zadovoljstvo mi je da poželim dobrodošlicu" (foto)

Vučić sa novim ambasadorom Francuske "Zadovoljstvo mi je da poželim dobrodošlicu" (foto)

Srbija danas 10.11.2021
Prijateljski odnosi između Srbije i Francuske. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivno pismo novoimenovanog ambasadora Republike Francuske. A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) - Zadovoljstvo mi je da poželim… »
"Imam čast da poželim dobrodošlicu novoimenovanom ambasadoru Argentine" Oglasio se predsednik - važan dan za Srbiju (foto)

"Imam čast da poželim dobrodošlicu novoimenovanom ambasadoru Argentine" Oglasio se predsednik - važan dan za Srbiju (foto)

Srbija danas 10.11.2021
Srdačni doček od strane predsednika Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivno pismo novog ambasadora Argentine Narsiso Marsika. - Imam čast da poželim dobrodošlicu i uspešan diplomatski mandat novoimenovanom ambasadoru… »

Vesti dana »