Povezane vesti
Predsednik Srbije primio akreditivna pisma: Vučić sa ambasadorima Argentine i Francuske
Telegraf 10.11.2021
Imam čast da poželim dobrodošlicu i uspešan diplomatski mandat novoimenovanim ambasadorima - navodi se u poruci. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora Argentine i Francuske. Predsednik je primio… »
"Imam čast da poželim dobrodošlicu novoimenovanom ambasadoru Argentine" Oglasio se predsednik - važan dan za Srbiju (foto)
Srbija danas 10.11.2021
Srdačni doček od strane predsednika Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivno pismo novog ambasadora Argentine Narsiso Marsika. - Imam čast da poželim dobrodošlicu i uspešan diplomatski mandat novoimenovanom ambasadoru… »
Vučić sa novim ambasadorom Francuske "Zadovoljstvo mi je da poželim dobrodošlicu" (foto)
Srbija danas 10.11.2021
Prijateljski odnosi između Srbije i Francuske. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivno pismo novoimenovanog ambasadora Republike Francuske. A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) - Zadovoljstvo mi je da poželim… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 1. oktobar 2026: Pretežno sunčano i toplo
Serbian News Media pre 6 satijoš 36 povezanih
Skup podrške Tatjani Mićić: Okupljeni traže odgovornost Šapića i uklanjanje šatora iz Pionirskog parka
Nedeljnik pre 3 satajoš 31 povezana
(Foto, video) Pilot nožem krvnički izbo kolegu, pa krenuo da obrušava avion! Svi detalji užasa na letu iz Dubaija ka Tel Avivu: Ovako je sprečen nezapamćeni masakr
Blic pre 1 satjoš 90 povezanih
"Volela bih da peva Darko Lazić": Udovica i ćerka Tome Zdravkovića prve stigle na koncert, sin se kaje što nije došao
Mondo pre 48 minutajoš 28 povezanih