Povezane vesti
Ćorović: Gledali me sa neskrivenom mržnjom – više se boje oni mene, nego ja njih
N1 Info 10.11.2021
Aktivistkinja Aida Ćorović kaže za N1 da je momci koji su se u utorak uveče u centru Beorgada obrušili na nju i umetnicu Jelenu Jaćimović mrze i da je shvatila da se više boje oni nje, nego ona njih. "Znaju da će sve jednom doći na naplatu. Ja sam bila… »
Ćorović: Gledali me sa neskrivenom mržnjom - više se boje oni mene, nego ja njih
Novi magazin 10.11.2021
Aktivistkinja Aida Ćorović izjavila je da je momci koji su se u utorak uveče u centru Beorgada obrušili na nju i umetnicu Jelenu Jaćimović mrze i da je shvatila da se više boje oni nje, nego ona njih. "Znaju da će sve jednom doći na naplatu. Ja sam bila… »
Vesti dana »
Odbornica iz Skupštine grada ispričala šta su radili ljudi s liste Dejana Žujovića na Savskom vencu: Otkrila kako su postali deo koalicije sa SNS i SPS
Nova pre 13 minutajoš 30 povezanih
Novi udar na džepove građana – Nemačku čeka novi talas poskupljenja
Vesti online pre 3 satajoš 39 povezanih
"Gađaćemo svaki brod koji pokuša da prođe", admiral Tengisiri: Prema uputstvima Modžtabe Hamneija, Ormuski moreuz će biti zatvoren
Večernje novosti pre 43 minutajoš 75 povezanih
Čeda Jovanović u suzama položio venac na mesto atentata Đinđića: "Priča mog i verujem mnogih života" (foto)
Mondo pre 43 minutajoš 80 povezanih