Povezane vesti
Ćorović: Gledali me sa neskrivenom mržnjom – više se boje oni mene, nego ja njih
N1 Info 10.11.2021
Aktivistkinja Aida Ćorović kaže za N1 da je momci koji su se u utorak uveče u centru Beorgada obrušili na nju i umetnicu Jelenu Jaćimović mrze i da je shvatila da se više boje oni nje, nego ona njih. "Znaju da će sve jednom doći na naplatu. Ja sam bila… »
Ćorović: Gledali me sa neskrivenom mržnjom - više se boje oni mene, nego ja njih
Novi magazin 10.11.2021
Aktivistkinja Aida Ćorović izjavila je da je momci koji su se u utorak uveče u centru Beorgada obrušili na nju i umetnicu Jelenu Jaćimović mrze i da je shvatila da se više boje oni nje, nego ona njih. "Znaju da će sve jednom doći na naplatu. Ja sam bila… »
Vesti dana »

Odsečeni putevi, zavejana sela i preko 5.000 ljudi bez struje: Uvedena vanredna situacija u Novoj Varoši
RINA pre 4 minutajoš 138 povezanih

"Rusi neće dozvoliti preuzimanje NIS-a!" Predsednik Srbije o predlogu da se kupuje američka nafta
Kurir pre 34 minutajoš 25 povezanih

Policija sprečila građane da priđu Železničkoj stanici u Subotici tokom Vučićevog govora
N1 Info pre 59 minutajoš 77 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 4 minutajoš 22 povezane

Novi Sad: Sednica Skupštine grada, vlast odbija da raspiše izbore za mesne zajednice
Beta pre 4 satijoš 16 povezanih