Повезане вести
Шолц: Лукашенко користи мигранте као притисак на ЕУ
Политика 11.11.2021
БЕРЛИН – Немачки министар финансија и најизгледнији кандидат за канцелара Олаф Шолц изјавио је данас да се снажно треба успротивити покушајима белоруског председника Александра Лукашенка да користи мигранте као притисак на ЕУ. Он… »
Лукашенко: Пољски војници пуцали изнад глава миграната
Вести онлине 11.11.2021
Председник Белорусије Александар Лукашенко тврди да су пољски војници и граничари више пута испалили хице преко глава миграната у правцу белоруске територије. Лукашенко тврди да се мигранти туку и да им се ломе ребра, додајући… »
Да ли ће Белорусија охладити Европу! Брисел оптужује Минск да води хибридни рат шаљући мигранте! Лукашенко: Затворићемо вам…
Курир 11.11.2021
Ми грејемо Европу, а они се понашају као да могу да нам затворе границу. Зато бих им препоручио да размисле пре него што нешто кажу, рекао први човек Белорусије. На пољско-белоруској граници, где се већ пуна четири дана одвија… »
Бурно на граници Пољске: ЕУ прети санкцијама, Лукашенко завртањем гаса
Н1 Инфо 11.11.2021
Европска унија се суочава са још једном хуманитарном кризом на спољним границама. На граници Белорусије с Пољском налази се око 2.000 избеглица из Сирије, Ирака, Авганистана. Европска унија најављује нове санкције Белорусији… »
Лукашенко: Пољски војници пуцали изнад глава миграната
Ал Јазеера 11.11.2021
Бјелоруски предсједник рекао да пољске снаге покушавају да натјерају мигранте да иду у Бјелорусију. Предсједник Бјелорусије Александар Лукашенко тврди да су пољски војници и граничари више пута испалили хице преко глава… »
Политичари се препуцавају, а мигранте користе као жртве и таоце: Меркел тражила помоћ од Путина, он послао нуклеарне…
Блиц 11.11.2021
Немачка канцеларка Ангела Меркел затражила је помоћ од руског председника Владимира Путина у решавању кризе на граници Белорусије и Пољске, док се хиљаде миграната смрзава заробљено у пограничној зони између две земље а… »
Фон дер Лајен: Ово је „хибридни напад, а не мигрантска криза“
Данас 11.11.2021
Председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен је прилив миграната на белоруским границама са земљама ЕУ оценила као „хибридни напад“ ауторитарног режима на његове суседе. Говорећи након састанка с председником САД Џозефом… »
Лукашенко прети Европи: Шта ако заврнемо природни гас?
Нова 11.11.2021
Белоруски председник Александар Лукашенко запретио је данас да ће прекинути транзит гаса ка Европи, преко транснационалног гасовода Јамал-Европа, ако Европска унија прошири санкције Минску, преноси Белта. „Ми снабдевамо Европу… »
Ми грејемо Европу Лукашенко запретио: Прекинућемо транзит гаса у случају санкција
Курир 11.11.2021
Белоруски председник Александар Лукашенко запретио је у четвртак да ц́е узвратити на све нове санкције Европске уније, затварањем транзита природног гаса и робе преко Белорусије. -Ми грејемо Европу, а они нам и даље прете да ће… »
Долази мрачна и дуга зима за Европу: Упозорио их да се не играју санкцијама јер је дугме код њега
Правда 11.11.2021
Белоруски председник Александар Лукашенко запретио је данас да ће прекинути транзит гаса ка Европи преко транснационалног гасовода Јамал-Европа, ако Европска унија прошири санкције Минску, преноси Белта. - Ми снабдевамо Европу… »
Руски бомбардери и данас надлетали Белорусију
Дневник 11.11.2021
МОСКВА: Русија је и данас послала два стратешка нуклеарна бомбардера на тренажни лет изнад Белорусије, у тренутку када се на граници Белорусије и Пољске одвија мигрантска криза. Белоруско Министарство одбране саопштило је да су… »
Лукашенко: Прекинућемо транзит гаса у случају санкција
РТВ 11.11.2021
МИНСК - Белоруски председник Александар Лукашенко запретио је данас да ће прекинути транзит гаса ка Европи, преко транснационалног гасовода Јамал-Европа, ако Европска унија прошири санкције Минску, преноси Белта. "Ми снабдевамо… »
Лукашенко запретио: Прекинућемо транзит гаса у случају санкција
Вечерње новости 11.11.2021
Фото АП - Ми снабдевамо Европу грејањем, а они прете да ће затворити границу. А шта ако ми заврнемо овде природни гас? Зато бих препоручио челницима Пољске, Литваније и другим празноглавим појединцима да размисле пре него што… »
Стратешки бомбардери Ту-160 бомбардовали мету 60 км од пољске границе Вежба авијације Русије и Белорусије или психолошки рат?!…
Курир 11.11.2021
После два бомбардера ТУ-22М3 рано јутрос на небу Белорусије појавила су се и два стратешка бомбардера Ту-160 "Бели лабуд" који су у пратњи белоруских ловаца извели симулацију бомбардовања 60 километара од границе са Пољском… »
Вон дер Леиен најавила проширење санкција против Бјелорусије
Ал Јазеера 11.11.2021
Дипломати ЕУ-а рекли су да Унија планира наметнути санкције за око 30 људи и ентитета, укључујући министра вањских послова и бјелоруског зрачног пријевозника Белавију. Европска унија проширит ће санкције против Бјелорусије… »
Меркелова затражила помоћ од Путина у решавању мигрантске кризе
Блиц 10.11.2021
Немачка канцеларка Ангела Меркел позвала је данас телефоном руског председника Владимира Путина и затражила његову помоћ у решавању мигрантске кризе на граници Белорусије са Пољском и Литванијом, изјавио је званичник ЕУ. -… »
ЕУ ће проширити санкције против белорусије: Мере ће погодити око 30 појединаца и фирми, укључујући министра спољних послова…
Блиц 10.11.2021
Европска унија ће следеће недеље проширити санкције Белорусији, саопштила је данас председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен после састанка са америчким председником Џозефом Бајденом. Она је напоменула да ће се… »
Вести дана »
"То треба да буде геополитичка одлука" Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026. години на сличан начин као што је то било за друге земље
Блиц пре 10 минутајош 17 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 5 минутајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 25 минутајош 29 повезаних
Ако желите да радите као полицајац у Зрењанину, сад је прилика да се пријавите
Зрењанински пре 1 сатјош 12 повезаних