Povezane vesti
Kristijan Golubović oglasio se i otkrio pozadinu sukoba sa bivšom suprugom Ivanom
Vesti online 11.11.2021
Kristijana Golubovića je bivša supruga Ivana, prijavila za nasilje u porodici, nakon čega mu je izrečena mera zabrane prilaska i komunikacije u trajanju od 48 sati. Golubović se oglasio i ispričao svoju verziju sukoba sa Ivanom, koja je, kako tvrdi… »
Sramno pravdanje Kristijana Golubovića nakon što je završio u policiji: "Tražio sam Ivani pare za sina, rekla mi je da idem…
Blic 11.11.2021
Kristijan Golubović, bivši robijaš i učesnik domaćih rijalitija, završio je sinoć u policijskoj stanici. Golubovića je bivša supruga, Ivana Veljović, prijavila u Kraljevu za nasilje u porodici, a on se tim povodom obratio pratiocima na… »
Tražio sam joj pare, rekla mi je da idem kod švalerke! Kristijan uživo o detaljima razvoda od Ivane
Mondo 11.11.2021
Kao bomba odjeknula je vest da je Kristijana Golubovića prijavila bivša supruga Ivana, a on je sada otkrio i detalje njihovograzvoda. Kao bomba odjeknula je vest da je Kristijana Golubovića prijavila bivša supruga Ivana, a on je sada otkrio i detalje… »
Kristijan tražio ženi 15.000 evra, ona ga prijavila policiji Golubović se oglasio i otkrio detalje o porodičnom nasilju!
Alo 11.11.2021
Domaći mediji bruje o prijavi koju je policiji protiv Kristijana Golubovića podnela njegova bivša supruga Ivana Veljović. Navodno, zbog nasilja u porodici izrečena mu je hitna mera zabrane prilaska, a sada se Kristijan oglasio za i priznao šta se… »
Može li jadnije? Kristijan Golubović ženi dao pare, pa poslao advokata da vrati milion i po dinara i nakon toga - nasilje u…
Blic 10.11.2021
Kao bomba je danas odjeknula vest da je Kristijan Golubović završio u policiji zbog nasilja u porodici. Bivšeg robijaša je prijavila nekadašnja supruga Ivana Veljković, zbog čega mu je izrečena hitna mera zabrane prilaska, a tim povodom se… »
Kristijan Golubović završio u policiji zbog porodičnog nasilja: Izrečena mu hitna mera zabrane prilaska
Blic 10.11.2021
Kristijan Golubović, bivši robijaš i učesnik domaćih rijalitija, završio je večeras u policijskoj stanici. Golubovića je bivša supruga, Ivana Veljović, prijavila u Kraljevu za nasilje u porodici, piše "Informer". Odazvao se pozivu policije… »
Vesti dana »

Dan kad su počele da padaju NATO bombe na našu zemlju, pre 26. godina
Nova pre 26 minutajoš 14 povezanih

Građani napustili zgradu Skupštine Čačka, novi protest zakazan za ponedeljak (VIDEO)
Danas pre 7 satijoš 6 povezanih

"Brate, otišao si brže od naših motora": Prijatelj Peđe Bošnjaka objavio zajedničku sliku koja slama srca i potresnim rečima se oprostio od pevača
Blic pre 40 minutajoš 7 povezanih

Grmi Zlatanova pesma posle pobede Srbije: Vlahović napravio šou na Marakani posle gola
Mondo pre 26 minutajoš 5 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Nova runda pregovora u Rijadu - SAD, Ukrajina i Rusija korak bliže mirnom rešenju
RTV pre 1 satjoš 3 povezane