Povezane vesti
Dalila je loša osoba, građena kao bova, probaće da se vrati mužu! Ša osudio Dragojevićku: Car joj je dečko samo zarad…
Kurir 11.11.2021
Nenad Aleksić Ša prokomentarisao je ljubavni trougao Dalila i Dejan Dragojević i Filip Car i izneo svoje mišljenje. Naime, on je istakao da je rijaliti učesnica loša osoba. - Dalila ko Dalila. Ona je po meni loša osoba, samoživa, ne voli ni sebe a kamoli… »
Samoživa je, sve radi iz koristi! Ša žestoko opleo po Dalili - Osuđivala me je, a gora je od mene!
Mondo 11.11.2021
Nenad Aleksić Ša prokomentarisao je ljubavni trougao u Zadruzi, te izneo svoje mišljenje o Dalili. Nenad Aleksić Ša prokomentarisao je ljubavni trougao u Zadruzi, te izneo svoje mišljenje o Dalili. Nakon što je prevarila supruga Dejana Dragojevića i… »
Vesti dana »
Staford napao ženu i mladića u Nišu, teško ih povredio: "Plašimo se da opet izađe"
Mondo pre 1 satjoš 30 povezanih
Radikalizacija protesta poljoprivrednika: Spor oko uvoza i upozorenja na nisku produktivnost agrara (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 30 povezanih
Mađarska zaustavila nove EU sankcije Rusiji i novu pomoć Ukrajini
Nova pre 50 minutajoš 28 povezanih
SAZNAJEMO Danka Nešović pravi čistku u Petoj gimnaziji: Poslednjeg dana na funkciji suspendovala četvoro profesora
Nova pre 7 satijoš 29 povezanih
MUP o potrazi u Zrenjaninu: Preduzete sve mere u cilju pronalaska mladića
Serbian News Media pre 24 minutajoš 26 povezanih