Povezane vesti
Prekini da me udaraš! Snimak otkrio šta se dešava u stanu Barbare i Darka Lazića - Marš, ostavi me na miru! Video
Mondo 11.11.2021
Pogledajte video koji otkriva šta se dešava iza zatvorenih vrata stana Darka Lazića i Barbare Bobak i oko čega se svađaju! Pogledajte video koji otkriva šta se dešava iza zatvorenih vrata stana Darka Lazića i Barbare Bobak i oko čega se svađaju! Darko… »
(Video) "prekini da me biješ": Drama u stanu Darka Lazića i Barbare Bobak: Pevačica vrištala na folkera, on je psovao
Blic 11.11.2021
Folker Darko Lazić, nakon partnerke Marine Gagić sa kojom ima sina Alekseja, otpočeo je vezu sa koleginicom Barbarom Bobak. Ovaj par svakodnevno šokira javnost svojim postupcima, a tako je bilo i ovoga puta. Naime, Darko je na svom Instagram profilu… »
Vesti dana »
Profesor Stojković: Ne bi me začudilo da i država proda svoj udeo u NIS-u
N1 Info pre 4 minutajoš 35 povezanih
Kreni-promeni: Pored Generalštaba, vlast bi da bez zaštite ostavi još 15 kulturnih dobara
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih
Trampov mirovni plan za Ukrajinu: Objavljeno 28 tačaka - šta se traži od Kijeva, Moskve, EU i SAD
NIN pre 39 minutajoš 48 povezanih
Dejtonski sporazum okončao rat u Bosni, pa prerastao u 'ludačku košulju'
BBC News pre 29 minutajoš 16 povezanih
Šta se dešavalo iza kulisa izbora Mis Univerzuma? Ostavke žirija i optužbe za nameštanje! A mislili smo da je naša Mongolka problem
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih