Povezane vesti
Čuvajmo srpsku reč
Vesti online 11.11.2021
Uglednim ličnostima iz dijaspore i regiona koje su u različitim oblastima doprinele promovisanju Srbije i jačanju veza matice i Srba u regionu i dijaspori svečano su uručena nacionalna priznanja. Svima na ponos Majka Srbija za deda Đorđa Moja otadžbina… »
Srpski naučnik iz Švajcarske pravi raketnu vakcinu protiv korone: Prednosti su brojne, imunitet će trajati godinama
Mondo 11.11.2021
Srpski naučnik iz Švajcarske koji radi na razvoju raketne vakcine protiv korone objasnio sve o tom cepivu! Srpski naučnik iz Švajcarske koji radi na razvoju raketne vakcine protiv korone objasnio sve o tom cepivu! Vladimir Cmiljanović, srpski naučnik iz… »
Srbi rade na vakcini za koronu druge generacije: Biće jača, štitiće godinama, a i davaće se na drugačiji način
Blic 11.11.2021
Uglednim ličnostima iz dijaspore i regiona, koje su u različitim oblastima doprinele promovisanju Srbije i jačanju veza matice i Srba u regionu i svetu, dodeljena su nacionalna priznanja. Nagradu "Nikola Tesla" dobio je hemičar, doktor Vladimir… »
Vesti dana »
Jokić "zapalio" konferenciju: Vikao sam na TV, "Onaj odozgo" me čuva, iz bizarnog razloga sam ubrzao oporavak
Telegraf pre 41 minutajoš 15 povezanih
Demonstracije širom SAD protiv ICE, uz slogan ‘nema rada, nema škole, nema kupovine’
Radio sto plus pre 1 satjoš 11 povezanih
Nadal se oglasio zbog pobede Đokovića: "Da nisam povređen, još bih igrao, Novak zaslužuje mnogo poštovanja"
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih