Povezane vesti
Mas o BiH: Nemačka neće sedeti skrštenih ruku
Sputnik 11.11.2021
Ministar spoljnih poslova Nemačke Hajko Mas izjavio je da njegova zemlja pruža najveću bilateralnu podršku Bosni i Hercegovini, ali je dodao da niti žele niti hoće da usmeravaju novac nemačkih poreskih obveznika u entitet koji aktivno radi na… »
“Nemačka neće sedeti skrštenih ruku po pitanju Bosne”
Vesti online 11.11.2021
Ministar spoljnih poslova Nemačke Hajko Mas izjavio je da njegova zemlja pruža najveću bilateralnu podršku Bosni i Hercegovini, ali je dodao da, kako je rekao, niti žele niti hoće da usmeravaju novac nemačkih poreskih obveznika u entitet koji… »
Maas: Njemačka neće slati novac u entitet koji radi na uništenju BiH
Al Jazeera 11.11.2021
Permanentna kriza i daljnje rastuće tenzije otjerat će investitore iz zemlje, povećati broj nezaposlenih i intenzivirati odlazak stanovništva, smatra ministar vanjskih poslova Njemačke. Ono što trenutno proživljavamo u Bosni i Hercegovini je… »
Mas: Nemačka više neće usmeravati novac u RS koja aktivno radi na uništavanju BiH
Novi magazin 11.11.2021
Ministar spoljnih poslova Nemačke Hajko Mas izjavio je da njegova zemlja neće više usmeravati novac u Republiku Srpsku koja, kako je rekao, aktivno radi na uništavanju Bosne i Hercegovine (BiH) kao države. "Sasvim je jasno, mi niti možemo niti… »
Mas: Nemačka neće usmeravati novac u RS koja aktivno radi na uništavanju BiH
N1 Info 11.11.2021
Ministar spoljnih poslova Nemačke Hajko Mas izjavio je da njegova zemlja neće više usmeravati novac u Republiku Srpsku koja, kako je rekao, aktivno radi na uništavanju Bosne i Hercegovine kao države. „Sasvim je jasno, mi niti možemo niti hoćemo… »
Vesti dana »

MUP: Identifikovani maloletnici koji su napali dečaka kod TC Ušće, incident nema veze s blokadom
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 28 minutajoš 1 povezana