Povezane vesti
Pokušao sam da je dozovem pameti, bio sam jadan! Dejan otvorio dušu i sve iznenadio, od samog početka znao za Dalilu i Cara!
Kurir 11.11.2021
Dejan Dragojević otvorio je dušu kada je dobio pitanje vezano za Filipa Cara i njegovu, još uvek zakonitu suprugu Dalilu. - Kako nisi znao da se Dalila pre mesec dana zaljubila u Filipa, ako kažeš da znaš kako se oseća u svakom momentu? - glasilo… »
Nisam mogla da spavam, gledala sam gde je on! Dalila prvi put priznala kad se zaljubila u Cara, bila s Dejanom, a mislila na…
Kurir 11.11.2021
Dalila Dragojević prvi put je otkrila kada je shvatila da je zaljubljena u Filipa Cara. - Da li je kad si prvi put bila kod Darka i rekla da se osećaš tužno, da li si tad shvatila da si zaljubljena u Cara? - glasilo je pitanje za Dalilu. - Tad nisam… »
Vesti dana »
(Mapa): Studenti iz Beograda nastavljaju šetnju ka Novom Sadu: Prva pauza u Maradiku, ovo je ceo plan puta (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 39 povezanih
Lekarke povređene u incidentu u Palmotićevoj udarile glavom o beton, jedna na dijagnostici u Urgentnom centru
N1 Info pre 52 minutajoš 36 povezanih
KRIK: Veze novosadskog SNS-a sa kriminalom - pominju se Zbiljić, Vučević, Andrej, Zvonko, čak i RTV
Radio 021 pre 4 satijoš 6 povezanih
(ANKETA): Bojkot trgovinskih lanaca u Srbiji, građani nezadovoljni cenama
N1 Info pre 3 satajoš 18 povezanih
Završena blokada Brankovog mosta, aktivisti incijative Most ostaje se vratili na Stari most u Beogradu
Danas pre 17 minutajoš 27 povezanih