Povezane vesti
Miki Manojlović o vakcinaciji: Ne možete da verujete u Boga, a u nauku ne
N1 Info 12.11.2021
Glumac Predrag Miki Manojlović (71) govorio je o radu u pandemiji koronavirusa i značaju vakcinacije. „Vakcinisao sam se i revakcinisao odavno. To mora da se uradi, to je jedino logično. Koliko ljudi znamo koji su nestali zbog virusa, zauvek. Ovo nije… »
Miki Manojlović o vakcinaciji: Ne možete da verujete u Boga, a u nauku ne
Nova 12.11.2021
Glumac Predrag Miki Manojlović (71) progovorio je o radu u pandemiji koronavirusa i značaju vakcine protiv istog. „Vakcinisao sam se i revakcinisao odavno. To mora da se uradi, to je jedino logično. Koliko ljudi znamo koji su nestali zbog virusa, zauvek… »
(Video) "verujete u Boga, a ne: U nauku?" Miki Manojlović o vakcini protiv korone i radu u pandemiji: "Vidite koliko ljudi oko…
Blic 11.11.2021
Glumac Predrag Miki Manojlović (71) progovorio je o radu u pandemiji korona virusa i značaju vakcine protiv istog. - Vakcinisao sam se i revakcinisao odavno. To mora da se uradi, to je jedino logično. Koliko ljudi znamo koji su nestali zbog virusa… »
Vesti dana »

Sindikati kulture predali Ministarstvu finansija zahteve u vezi sa svojim zaradama
Beta pre 4 satijoš 15 povezanih

Preminula i treća osoba u bolnici u Sremskoj Mitrovici, vozaču autobusa određeno zadržavanje do 48 sati
N1 Info pre 11 minutajoš 106 povezanih

Bolton se pred sudom izjasnio da nije kriv zbog optužbi oko tajnih informacija
Euronews pre 1 satjoš 29 povezanih