Povezane vesti
Miki Manojlović o vakcinaciji: Ne možete da verujete u Boga, a u nauku ne
N1 Info 12.11.2021
Glumac Predrag Miki Manojlović (71) govorio je o radu u pandemiji koronavirusa i značaju vakcinacije. „Vakcinisao sam se i revakcinisao odavno. To mora da se uradi, to je jedino logično. Koliko ljudi znamo koji su nestali zbog virusa, zauvek. Ovo nije… »
Miki Manojlović o vakcinaciji: Ne možete da verujete u Boga, a u nauku ne
Nova 12.11.2021
Glumac Predrag Miki Manojlović (71) progovorio je o radu u pandemiji koronavirusa i značaju vakcine protiv istog. „Vakcinisao sam se i revakcinisao odavno. To mora da se uradi, to je jedino logično. Koliko ljudi znamo koji su nestali zbog virusa, zauvek… »
(Video) "verujete u Boga, a ne: U nauku?" Miki Manojlović o vakcini protiv korone i radu u pandemiji: "Vidite koliko ljudi oko…
Blic 11.11.2021
Glumac Predrag Miki Manojlović (71) progovorio je o radu u pandemiji korona virusa i značaju vakcine protiv istog. - Vakcinisao sam se i revakcinisao odavno. To mora da se uradi, to je jedino logično. Koliko ljudi znamo koji su nestali zbog virusa… »
Vesti dana »
Protestna šetnja studenata u blokadi od Pravnog fakulteta preko Rektorata do Andrićevog venca (foto)
Blic pre 25 minutajoš 17 povezanih
Je l' ovo "kruzer smrti" ili nastavak krstarenja? Brod na kom su ljudi umirali od hantavirusa ide u još jedan španski grad, onda tek u Holandiju na dezinfekciju
Kurir pre 59 minutajoš 77 povezanih
Tužna vest za Barselonu na dan El klasika: Treneru Fliku preminuo otac, ali vodi Katalonce protiv Reala
Newsmax Balkans pre 45 minutajoš 27 povezanih
Srbija traži ispunjavanje obaveza ili kompenzaciju: Gde je zapelo u pregovorima Vlade Srbije i MOL-a o NIS-u
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih