Повезане вести

Маљковић пред Хрватску: "Следи оно најзанимљивије"

Маљковић пред Хрватску: "Следи оно најзанимљивије"

Спортске.нет 12.11.2021
Кошаркашице Србије започињу квалификације за Европско првенство. Њихов први изазов биће Хрватска у недељу, од 18 сати. Селекторка нашег тима Марина Маљковић рекла је било неопходно да урадим новембарски део припрема пре свега… »
Црвендакић: Чудно је без Јелене и Соње

Црвендакић: Чудно је без Јелене и Соње

Нова 12.11.2021
Кошаркашица Србије Александра Црвендакић изјавила је да репрезентације неће имати лак задатак против Хрватске на старту квалификација за Европско првенство 2023. године. Актуелне шампионке Европе нови циклус почињу у подмлађном… »
Марини Маљковић истиче уговор: Нова ера, нова селекторка!?

Марини Маљковић истиче уговор: Нова ера, нова селекторка!?

Хот спорт 12.11.2021
Још увек има времена да размисли. Женска кошаркашка репрезентација Србије почиње квалификације за Светско првеснтво 2023. године, а први противник биће Хрватска у недељу од 18 часова. Марини Маљковић уговор са репрезентацијом… »
„Почиње нова прича, већину за столом на ручку чине млађе играчице“

„Почиње нова прича, већину за столом на ручку чине млађе играчице“

Нова 12.11.2021
Кошаркашица Србије Невена Јовановић каже да је оптимистична пред нову репрезентативну акцију и почетак квалификација за Европско првенство 2023. године. Актуелне шампионке Европе нови циклус почињу у подмлађном саставу, а први… »
Маљковић: Нисам ја битна, важне су игрчице, од њих све зависи

Маљковић: Нисам ја битна, важне су игрчице, од њих све зависи

Нова 12.11.2021
Србија ће у недељу од 18 сати против Хрватске у квалификацијама за Евробаскет 2023. године одиграти први меч након Олимпијских игара у Токију. Селекторка Србије Марина Маљковић се осврнула на изазов који нас чека. „Имала сам… »
Марина Маљковић о останку на клупи: Од девојака зависи... Нисам желела да останем дужна

Марина Маљковић о останку на клупи: Од девојака зависи... Нисам желела да останем дужна

Моззарт спорт 12.11.2021
"Након Олимпијских игара и последње утакмице са Француском, ја сам сама са собом донела одлуку да овај новембар дефинитивно одрадим и будем ту", рекла је селектор кошаркашица Србије. Нова ера женске кошарке је почела. Један нови… »
Маљковићева пред Хрватску: Осећала сам одговорност према младим играчицама

Маљковићева пред Хрватску: Осећала сам одговорност према младим играчицама

Н1 Инфо 12.11.2021
Селекторка женске кошаркашке репрезентације Србије Марина Маљковић рекла је пред меч првог кола квалификација за Европско првенство против Хрватске у Забоку да је осећала одговорност према младим играчицама у тиму, те да је зато… »

Вести дана »