Повезане вести

Ово су младићи из смрсканог аута у Крагујевцу! Један момак погинуо на лицу места, другом се боре за живот! Узнемирујући видео…

Ово су младићи из смрсканог аута у Крагујевцу! Један момак погинуо на лицу места, другом се боре за живот! Узнемирујући видео…

Курир 12.11.2021
Ово су младићи који су синоћ били у аутомобилу који се закуцао у кућу у Крагујевцу. . На лицу места је погинуо С.С (21). из Крагујевца, док се Ј.С. (21) из Аранђеловца налази у тешком стању и лекари се боре за његов живот у… »
Погинуо младић у несрећи код Крагујевца

Погинуо младић у несрећи код Крагујевца

РТВ 12.11.2021
КРАГУЈЕВАЦ - У тешкој саобраћајној несрећи која се догодила ноћас око 2 сата после поноћи у Крагујевцу, погинуо је младић С.С. стар 21 годину из Крагујевца, док је возач, такође стар 21 годину из Аранђеловца, у критичном стању… »
Аутомобил слетео са пута у Крагујевцу и ударио у кућу, погинуо младић

Аутомобил слетео са пута у Крагујевцу и ударио у кућу, погинуо младић

Н1 Инфо 12.11.2021
У саобраћајној несрећи у Крагујевцу ноћас је погинуо младић (21), док је његов вршњак повређен, потврђено је у Полицијској управи у Крагујевцу. Из полиције су казали да је до незгоде дошло у насељу Станово, када је у улици… »
"Било је страшно, мислио сам да је: Земљотрес... У први мах на задњем седишту нисам ни видео погинулог" Детаљи језиве…

"Било је страшно, мислио сам да је: Земљотрес... У први мах на задњем седишту нисам ни видео погинулог" Детаљи језиве…

Блиц 12.11.2021
Двадесетједногодишњи С. С. из Крагујевца погинуо је у саобраћајној несрећи као путник у аутомобилу који је изненада ударио у кућу. - Било је страшно. Спавао сам са женом и ћерком, осетили смо ударац у зидове, мислио сам да је… »
Детаљи несреће у Станову: “Било је страшно, мислио сам да је земљотрес… У први мах на задњем седишту нисам ни видео…

Детаљи несреће у Станову: “Било је страшно, мислио сам да је земљотрес… У први мах на задњем седишту нисам ни видео…

ИнфоКГ 12.11.2021
Двадесетједногодишњи С. С. из Крагујевца погинуо је у саобраћајној несрећи као путник у аутомобилу који је изненада ударио у кућу, пише Блиц. “Било је страшно. Спавао сам са женом и ћерком, осетили смо ударац у зидове, мислио… »
„Ударац је био јак, кућа се затресла“: Сведок несреће у којој је погинуо младић

„Ударац је био јак, кућа се затресла“: Сведок несреће у којој је погинуо младић

Нова 12.11.2021
Младић стар 21 годину поинуо је ноћас у Крагујевцу у тешкој саобраћајној несрећи, а његовом вршњаку који је возио аутомобил, лекари се боре за живот. Они су ноћас око два сата иза поноћи, у насељу Станово, при великој брзини… »
Језиве фотографије са места несреће у Крагујевцу: Младићи се закуцали у кућу, један погинуо, други критично!

Језиве фотографије са места несреће у Крагујевцу: Младићи се закуцали у кућу, један погинуо, други критично!

Мондо 12.11.2021
Младић С. С. који је погинуо у Крагујевцу био је путник у аутомобилу који је изненада ударио у кућу. Младић С. С. који је погинуо у Крагујевцу био је путник у аутомобилу који је изненада ударио у кућу. Младић С. С. (21) из… »

Вести дана »