Povezane vesti
"Tukao me kaišem šest meseci posle porođaja" Dragana Grnčarski iznela jezive detalje o nasilju koje je preživela
Večernje novosti 12.11.2021
Foto: Printscreen/Jutjub/Praktična žena Dragana Grnčarski, koja je nedavno prijavila da je suprug u januaru ove godine tukao, izjavila je na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu da se plaši supruga, jer je nasilje od njega trpela od 2006… »
Tukao me kaišem 6 meseci nakon porođaja: Oglasila se supruga Nebojše Grnčarskog
Nova 12.11.2021
Supruga vlasnika jedne modne agencije satima je u tužilaštvu pričala kako je godinama trpela fizičko, psihičko i finansijsko maltretiranje. Dragana Grnčarski, koja je nedavno prijavila da je suprug, vlasnik modne agencije Grnčaski, u januaru ove godine… »
Ekskluzivno! Istina o prebijanju u porodici Grnčarski Dragana: Muž me prvi put pretukao kaišem 6 meseci posle porođaja!
Kurir 12.11.2021
Supruga Nebojše Grnčarskog, vlasnika jedne modne agencije, satima u tužilaštvu pričala kako je godinama trpela fizičko, psihičko i finansijsko maltretiranje. Dragana Grnčarski, koja je nedavno prijavila da je suprug, vlasnik jedne modne agencije Nebojša… »
Vesti dana »

Paklene vrućine pred Srbijom: RHMZ najavljuje do 40°C, blagi predah samo početkom nedelje
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih

Rusija: Uništeno više od 120 dronova tokom noći; evropski lideri: Pregovori moraju da uključuju Ukrajinu
RTS pre 11 minutajoš 33 povezane

Pred susret Trampa i Putina, Evropa traži da Ukrajina bude deo pregovora
BBC News pre 46 minutajoš 26 povezanih

Stotine mladića iscrtava trobojke na Limanu u Novom Sadu, nadgleda ih Vučević
Beta pre 21 minutajoš 14 povezanih

"Srpska na raskršću" Dodik: Ili distanciranje od Sarajeva ili prestanak postojanja
Kurir pre 6 minutajoš 10 povezanih