Povezane vesti
"Tukao me kaišem šest meseci posle porođaja" Dragana Grnčarski iznela jezive detalje o nasilju koje je preživela
Večernje novosti 12.11.2021
Foto: Printscreen/Jutjub/Praktična žena Dragana Grnčarski, koja je nedavno prijavila da je suprug u januaru ove godine tukao, izjavila je na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu da se plaši supruga, jer je nasilje od njega trpela od 2006… »
Tukao me kaišem 6 meseci nakon porođaja: Oglasila se supruga Nebojše Grnčarskog
Nova 12.11.2021
Supruga vlasnika jedne modne agencije satima je u tužilaštvu pričala kako je godinama trpela fizičko, psihičko i finansijsko maltretiranje. Dragana Grnčarski, koja je nedavno prijavila da je suprug, vlasnik modne agencije Grnčaski, u januaru ove godine… »
Ekskluzivno! Istina o prebijanju u porodici Grnčarski Dragana: Muž me prvi put pretukao kaišem 6 meseci posle porođaja!
Kurir 12.11.2021
Supruga Nebojše Grnčarskog, vlasnika jedne modne agencije, satima u tužilaštvu pričala kako je godinama trpela fizičko, psihičko i finansijsko maltretiranje. Dragana Grnčarski, koja je nedavno prijavila da je suprug, vlasnik jedne modne agencije Nebojša… »
Vesti dana »
Sijarto u Moskvi: Rusija i Mađarska treba da se suprotstave pritiscima spolja; Zelenski: Mali napredak ka miru
RTS pre 30 minutajoš 26 povezanih
Pronađena dva tela u stanu u Nikšiću; Oglasila se policija: Dvostruko ubistvo; Potraga za ubicom u toku
B92 pre 55 minutajoš 17 povezanih
Posle maglovitog i hladnog jutra, tokom dana sunčano, temperatura do 15 stepeni
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih
Danas je sveti Alimpije, svetac koji je pobedio kugu i ujedinio narodnu veru. Strogo je zabranjeno jesti ovu vrstu mesa.
Dnevnik pre 3 satajoš 12 povezanih