Povezane vesti

"Tukao me kaišem šest meseci posle porođaja" Dragana Grnčarski iznela jezive detalje o nasilju koje je preživela

"Tukao me kaišem šest meseci posle porođaja" Dragana Grnčarski iznela jezive detalje o nasilju koje je preživela

Večernje novosti 12.11.2021
Foto: Printscreen/Jutjub/Praktična žena Dragana Grnčarski, koja je nedavno prijavila da je suprug u januaru ove godine tukao, izjavila je na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu da se plaši supruga, jer je nasilje od njega trpela od… »
Tukao me kaišem 6 meseci nakon porođaja: Oglasila se supruga Nebojše Grnčarskog

Tukao me kaišem 6 meseci nakon porođaja: Oglasila se supruga Nebojše Grnčarskog

Nova 12.11.2021
Supruga vlasnika jedne modne agencije satima je u tužilaštvu pričala kako je godinama trpela fizičko, psihičko i finansijsko maltretiranje. Dragana Grnčarski, koja je nedavno prijavila da je suprug, vlasnik modne agencije Grnčaski, u januaru ove… »
Ekskluzivno! Istina o prebijanju u porodici Grnčarski Dragana: Muž me prvi put pretukao kaišem 6 meseci posle porođaja!

Ekskluzivno! Istina o prebijanju u porodici Grnčarski Dragana: Muž me prvi put pretukao kaišem 6 meseci posle porođaja!

Kurir 12.11.2021
Supruga Nebojše Grnčarskog, vlasnika jedne modne agencije, satima u tužilaštvu pričala kako je godinama trpela fizičko, psihičko i finansijsko maltretiranje. Dragana Grnčarski, koja je nedavno prijavila da je suprug, vlasnik jedne modne agencije… »

Vesti dana »