Повезане вести
Не знам да ли бих сина препознао на улици: Марић и даље плаћа алиментацију од 1.860 €, а ово су детаљи породичне драме
Мондо 12.11.2021
Познати психијатар открио нове детаље породичне драме кроз коју пролази. Познати психијатар открио нове детаље породичне драме кроз коју пролази. Драма познатог психијатра Јована Марића (80) око одузимања стана и даље траје… »
Марић се сломио у програму уживо: Сина не бих препознао да га сретнем на улици! Волим мог матеју иако хоће да ме избаце из…
Курир 12.11.2021
Јован Марић (80), познати српски психијатар, недавно је шокирао јавност када је је рекао да његов син Матеја (20) наводно хоће да му одузме једини кров над главом. Спорни стан од 120 квадрата у близини Палате правде Марић је… »
Шпанска серија! Јована Марића син избацује из стана: Тврди да лаже, а он му преко Ало! поручује: Умрећу брзо, немој да скончам…
Ало 12.11.2021
Имам осамдесет година, стар сам и болестан, надам се да ће ипак имати милости према мени и да ће ме пустити да живим још коју годину. Психијатар Јован Марић пре неколико дана испричао је своју тужну животну причу и открио како… »
(Видео) Јован Марић показао стан из ког га избацује син: Огледала на плафону, књиге, а онда се појавила 60 година млађа…
Блиц 12.11.2021
Болестан, потресен, узрујан и тешко покретан након борбе са корона вирусом, доктор Јован Марић, дочекао нас је тамо где ће му бити дом ако га син избаци из стана - седећи на степеницама унутар зграде. Пространи четворособни… »
Вести дана »
Ђурић: Чланице ЕУ да узму у обзир да је ЕК пети пут препоручила отварање Кластера 3
НИН пре 49 минутајош 30 повезаних
Србин на челу БМВ-а - Милан Недељковић преузима компанију у мају 2026.
Блоомберг Адриа пре 24 минутајош 22 повезане
На једном месту сви производи и акције Лазаревић: Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима од данас у функцији
Дневник пре 49 минутајош 21 повезана
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 29 минутајош 31 повезана
Међународна невладина организација Србију сврстала у категорију „под репресијом“
Данас пре 4 минутајош 15 повезаних