Повезане вести

Објаснио Аустријанцима: ''Звезда је религија!''

Објаснио Аустријанцима: ''Звезда је религија!''

Спортске.нет 12.11.2021
Аустријски репрезентативни штопер Александар Драговић је у досадашњем току сезоне оправдао улогу Звездиног највећег појачања и његов допринос одличним резултатима црвено-белих је за сада огроман. Током актуелне првенствене… »
Драговић о притиску у Звезди: Србија није као Немачка, али радије играм овде

Драговић о притиску у Звезди: Србија није као Немачка, али радије играм овде

Моззарт спорт 12.11.2021
"Веровали или не, али осећам пет пута већи притисак него у Леверкузену, јер Црвена звезда је религија, за многе навијаче она је једноставно све", истиче искусни штопер. Прошла су готово четири и по месеца откако је Александар… »
Драговић о боравку у Звезди: Пет пута је већи притисак него у Леверкузену

Драговић о боравку у Звезди: Пет пута је већи притисак него у Леверкузену

Вечерње новости 12.11.2021
Фото архива ВН Ипак, репрезентативац Аустрије никада није крио колики је навијач београдских црвено-белих. Сјајни дефанзивац говорио је за аустријски "Дие Прессе" приликом окупљања за националну селекцију о досадашњем времену… »
Марковић после 11 година поново у српској кошарци, искусни плеј сматра да је долазак у Звезду права одлука: Поклопиле су се…

Марковић после 11 година поново у српској кошарци, искусни плеј сматра да је долазак у Звезду права одлука: Поклопиле су се…

Спортал блиц 12.11.2021
Искусни српски кошаркаш последње је појачање Црвене звезде, а након што је обавио све неопходне лекарске прегледе, прикључио се тренинзима црвено-белих. Искусни плејмејкер и трофејни репрезентативац Србије је са клубом са… »
Коначно црвено-бели! Стефан Марковић о доласку у Звезду: "Драго ми је, ово је права одлука" (видео)

Коначно црвено-бели! Стефан Марковић о доласку у Звезду: "Драго ми је, ово је права одлука" (видео)

Вечерње новости 12.11.2021
ФОТО: Јутјуб/ккцрвеназвезда Још није познато када ће овај играч богатог интернационалног искуства, са више од 90 утакмица у Евролиги и 140 у Еврокупу, дебитовати за Звезду, али је јасно да је Дејан Радоњић добио велико… »
Прве импресије Стефана Марковића - Да ли је могао раније у Звезду, шта је пресудило да потпише?

Прве импресије Стефана Марковића - Да ли је могао раније у Звезду, шта је пресудило да потпише?

Спортске.нет 12.11.2021
Нови кошаркаш Црвене звезде Стефан Марковић нашао се први пут пред камерама где је открио разлоге свог доласка у редове српског и регионалног шампиона. У понедељак, црвено-бели су промовисали Стефана Марковића за најновије… »
Стефан Марковић: Не бежим од рада, жељан сам кошарке, могу да будем шта год тренер тражи

Стефан Марковић: Не бежим од рада, жељан сам кошарке, могу да будем шта год тренер тражи

Моззарт спорт 12.11.2021
„Приликом одлучивања, један од фактора је била филозофија Дејана Радоњића“, каже нови плеј црвено-белих. Морало је да прође 11 година да се Стефан Марковић врати у српску кошарку. Све до пре неколико дана фигурирао је као… »
Стефан Марковић одушевљен звездом: Допада му се Радоњићев стил кошарке – једног играча је назвао након потписа! (видео)…

Стефан Марковић одушевљен звездом: Допада му се Радоњићев стил кошарке – једног играча је назвао након потписа! (видео)…

Хот спорт 12.11.2021
Донеће много тога. Некадашни репрезентативац Србије Стефан Марковић, пре пар дана је потписао уговор са Црвеном звездом. Он је у интервјуу након лекарских прегледа истакао да су се коначно поклопиле ствари у његовом животу, као… »
Марковић: Радоњићева филозофија имала велику улогу у мом доласку у Звезду

Марковић: Радоњићева филозофија имала велику улогу у мом доласку у Звезду

Нова 12.11.2021
Стефан Марковић је обавио све лекарске прегледе и прикључио се тренинзима Црвене звезде. Искусни кошаркаш и трофејни репрезентативац Србије је са црвено-белима потписао уговор до краја сезоне 2022/2023. „Драго ми је да сам… »
Звезда је права одлука, све се поклопило: Стефан се после 11 година вратио кући, коначно је црвено-бели

Звезда је права одлука, све се поклопило: Стефан се после 11 година вратио кући, коначно је црвено-бели

Мондо 12.11.2021
Прва порука новог плејмејкера Црвене звезде после доласка у клуб и повратка у Србију након више од деценије. Прва порука новог плејмејкера Црвене звезде после доласка у клуб и повратка у Србију након више од деценије. Црвена… »

Вести дана »