Povezane vesti
Objasnio Austrijancima: ''Zvezda je religija!''
Sportske.net 12.11.2021
Austrijski reprezentativni štoper Aleksandar Dragović je u dosadašnjem toku sezone opravdao ulogu Zvezdinog najvećeg pojačanja i njegov doprinos odličnim rezultatima crveno-belih je za sada ogroman. Tokom aktuelne prvenstvene pauze Dragović je u… »
Dragović o pritisku u Zvezdi: Srbija nije kao Nemačka, ali radije igram ovde
Mozzart sport 12.11.2021
"Verovali ili ne, ali osećam pet puta veći pritisak nego u Leverkuzenu, jer Crvena zvezda je religija, za mnoge navijače ona je jednostavno sve", ističe iskusni štoper. Prošla su gotovo četiri i po meseca otkako je Aleksandar Dragović potpisao… »
Dragović o boravku u Zvezdi: Pet puta je veći pritisak nego u Leverkuzenu
Večernje novosti 12.11.2021
Foto arhiva VN Ipak, reprezentativac Austrije nikada nije krio koliki je navijač beogradskih crveno-belih. Sjajni defanzivac govorio je za austrijski "Die Presse" prilikom okupljanja za nacionalnu selekciju o dosadašnjem vremenu provedenom u Beogradu. -… »
Marković posle 11 godina ponovo u srpskoj košarci, iskusni plej smatra da je dolazak u Zvezdu prava odluka: Poklopile su se…
Sportal blic 12.11.2021
Iskusni srpski košarkaš poslednje je pojačanje Crvene zvezde, a nakon što je obavio sve neophodne lekarske preglede, priključio se treninzima crveno-belih. Iskusni plejmejker i trofejni reprezentativac Srbije je sa klubom sa Malog Kalemegdana… »
Konačno crveno-beli! Stefan Marković o dolasku u Zvezdu: "Drago mi je, ovo je prava odluka" (video)
Večernje novosti 12.11.2021
FOTO: Jutjub/kkcrvenazvezda Još nije poznato kada će ovaj igrač bogatog internacionalnog iskustva, sa više od 90 utakmica u Evroligi i 140 u Evrokupu, debitovati za Zvezdu, ali je jasno da je Dejan Radonjić dobio veliko pojačanje. - Drago mi je da… »
Prve impresije Stefana Markovića - Da li je mogao ranije u Zvezdu, šta je presudilo da potpiše?
Sportske.net 12.11.2021
Novi košarkaš Crvene zvezde Stefan Marković našao se prvi put pred kamerama gde je otkrio razloge svog dolaska u redove srpskog i regionalnog šampiona. U ponedeljak, crveno-beli su promovisali Stefana Markovića za najnovije pojačanje. On je stigao… »
Stefan Marković oduševljen zvezdom: Dopada mu se Radonjićev stil košarke – jednog igrača je nazvao nakon potpisa…
Hot sport 12.11.2021
Doneće mnogo toga. Nekadašni reprezentativac Srbije Stefan Marković, pre par dana je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. On je u intervjuu nakon lekarskih pregleda istakao da su se konačno poklopile stvari u njegovom životu, kao i da je želja… »
Stefan Marković: Ne bežim od rada, željan sam košarke, mogu da budem šta god trener traži
Mozzart sport 12.11.2021
„Prilikom odlučivanja, jedan od faktora je bila filozofija Dejana Radonjića“, kaže novi plej crveno-belih. Moralo je da prođe 11 godina da se Stefan Marković vrati u srpsku košarku. Sve do pre nekoliko dana figurirao je kao večita opcija za… »
Marković: Radonjićeva filozofija imala veliku ulogu u mom dolasku u Zvezdu
Nova 12.11.2021
Stefan Marković je obavio sve lekarske preglede i priključio se treninzima Crvene zvezde. Iskusni košarkaš i trofejni reprezentativac Srbije je sa crveno-belima potpisao ugovor do kraja sezone 2022/2023. „Drago mi je da sam napokon, ovde. Mislim, da… »
Zvezda je prava odluka, sve se poklopilo: Stefan se posle 11 godina vratio kući, konačno je crveno-beli
Mondo 12.11.2021
Prva poruka novog plejmejkera Crvene zvezde posle dolaska u klub i povratka u Srbiju nakon više od decenije. Prva poruka novog plejmejkera Crvene zvezde posle dolaska u klub i povratka u Srbiju nakon više od decenije. Crvena zvezda je konačno ostvarila… »
Vesti dana »
Uživo Amerikanci biraju novog predsednika! Oglasio se Tramp, stigli prvi rezultati izbora, Nacionalna garda na oprezu! (foto, video)
Kurir pre 21 minutajoš 50 povezanih
Uživo ogromne promene na kladionicama! Prvi rezultati izbora šokirali, evo kako stoje Tramp i Kamala: Redovi za glasanje, Nacionalna garda u pripravnosti
Blic pre 1 satjoš 42 povezane
Prevarila stariji par: Uzela im novac i zlato da navodno pomogne njihovoj deci povređenoj u udesu
Radio 021 pre 1 satjoš 40 povezanih
Novi Sad: Pun grad policije, oseća se tenzija pred večerašnji protest građana zbog stradanja 14 ljudi
Danas pre 21 minutajoš 28 povezanih