Povezane vesti

Objasnio Austrijancima: ''Zvezda je religija!''

Objasnio Austrijancima: ''Zvezda je religija!''

Sportske.net 12.11.2021
Austrijski reprezentativni štoper Aleksandar Dragović je u dosadašnjem toku sezone opravdao ulogu Zvezdinog najvećeg pojačanja i njegov doprinos odličnim rezultatima crveno-belih je za sada ogroman. Tokom aktuelne prvenstvene pauze Dragović je u… »
Dragović o pritisku u Zvezdi: Srbija nije kao Nemačka, ali radije igram ovde

Dragović o pritisku u Zvezdi: Srbija nije kao Nemačka, ali radije igram ovde

Mozzart sport 12.11.2021
"Verovali ili ne, ali osećam pet puta veći pritisak nego u Leverkuzenu, jer Crvena zvezda je religija, za mnoge navijače ona je jednostavno sve", ističe iskusni štoper. Prošla su gotovo četiri i po meseca otkako je Aleksandar Dragović potpisao… »
Dragović o boravku u Zvezdi: Pet puta je veći pritisak nego u Leverkuzenu

Dragović o boravku u Zvezdi: Pet puta je veći pritisak nego u Leverkuzenu

Večernje novosti 12.11.2021
Foto arhiva VN Ipak, reprezentativac Austrije nikada nije krio koliki je navijač beogradskih crveno-belih. Sjajni defanzivac govorio je za austrijski "Die Presse" prilikom okupljanja za nacionalnu selekciju o dosadašnjem vremenu provedenom u Beogradu. -… »
Marković posle 11 godina ponovo u srpskoj košarci, iskusni plej smatra da je dolazak u Zvezdu prava odluka: Poklopile su se…

Marković posle 11 godina ponovo u srpskoj košarci, iskusni plej smatra da je dolazak u Zvezdu prava odluka: Poklopile su se…

Sportal blic 12.11.2021
Iskusni srpski košarkaš poslednje je pojačanje Crvene zvezde, a nakon što je obavio sve neophodne lekarske preglede, priključio se treninzima crveno-belih. Iskusni plejmejker i trofejni reprezentativac Srbije je sa klubom sa Malog Kalemegdana… »
Konačno crveno-beli! Stefan Marković o dolasku u Zvezdu: "Drago mi je, ovo je prava odluka" (video)

Konačno crveno-beli! Stefan Marković o dolasku u Zvezdu: "Drago mi je, ovo je prava odluka" (video)

Večernje novosti 12.11.2021
FOTO: Jutjub/kkcrvenazvezda Još nije poznato kada će ovaj igrač bogatog internacionalnog iskustva, sa više od 90 utakmica u Evroligi i 140 u Evrokupu, debitovati za Zvezdu, ali je jasno da je Dejan Radonjić dobio veliko pojačanje. - Drago mi je da… »
Prve impresije Stefana Markovića - Da li je mogao ranije u Zvezdu, šta je presudilo da potpiše?

Prve impresije Stefana Markovića - Da li je mogao ranije u Zvezdu, šta je presudilo da potpiše?

Sportske.net 12.11.2021
Novi košarkaš Crvene zvezde Stefan Marković našao se prvi put pred kamerama gde je otkrio razloge svog dolaska u redove srpskog i regionalnog šampiona. U ponedeljak, crveno-beli su promovisali Stefana Markovića za najnovije pojačanje. On je stigao… »
Stefan Marković oduševljen zvezdom: Dopada mu se Radonjićev stil košarke – jednog igrača je nazvao nakon potpisa…

Stefan Marković oduševljen zvezdom: Dopada mu se Radonjićev stil košarke – jednog igrača je nazvao nakon potpisa…

Hot sport 12.11.2021
Doneće mnogo toga. Nekadašni reprezentativac Srbije Stefan Marković, pre par dana je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. On je u intervjuu nakon lekarskih pregleda istakao da su se konačno poklopile stvari u njegovom životu, kao i da je želja… »
Stefan Marković: Ne bežim od rada, željan sam košarke, mogu da budem šta god trener traži

Stefan Marković: Ne bežim od rada, željan sam košarke, mogu da budem šta god trener traži

Mozzart sport 12.11.2021
„Prilikom odlučivanja, jedan od faktora je bila filozofija Dejana Radonjića“, kaže novi plej crveno-belih. Moralo je da prođe 11 godina da se Stefan Marković vrati u srpsku košarku. Sve do pre nekoliko dana figurirao je kao večita opcija za… »
Marković: Radonjićeva filozofija imala veliku ulogu u mom dolasku u Zvezdu

Marković: Radonjićeva filozofija imala veliku ulogu u mom dolasku u Zvezdu

Nova 12.11.2021
Stefan Marković je obavio sve lekarske preglede i priključio se treninzima Crvene zvezde. Iskusni košarkaš i trofejni reprezentativac Srbije je sa crveno-belima potpisao ugovor do kraja sezone 2022/2023. „Drago mi je da sam napokon, ovde. Mislim, da… »
Zvezda je prava odluka, sve se poklopilo: Stefan se posle 11 godina vratio kući, konačno je crveno-beli

Zvezda je prava odluka, sve se poklopilo: Stefan se posle 11 godina vratio kući, konačno je crveno-beli

Mondo 12.11.2021
Prva poruka novog plejmejkera Crvene zvezde posle dolaska u klub i povratka u Srbiju nakon više od decenije. Prva poruka novog plejmejkera Crvene zvezde posle dolaska u klub i povratka u Srbiju nakon više od decenije. Crvena zvezda je konačno ostvarila… »

Vesti dana »