Повезане вести
Тања Савић признала везу са станивуковићем: "Срце ми је у Бањалуци, желим девојчицу"
Вечерње новости 12.11.2021
Фото: Новости - Срцем јесам за Бањалуку и увек сам била за Бањалуку, а Приједор посебно, јер ту живи девојка која ми води фан страницу - шаљиво је рекла Тања за " Блиц". - А где је дечко? - Дечко је, па знате и ви сами -… »
Срце ми је у Бањалуци: Нова изјава Тање Савић о Драшку Станивуковићу
Нова 12.11.2021
Тања Савић је синоћ имала наступ у једном престоничком локалу, а том приликом је индиректно проговорила и о односу са политичарем Драшком Станивуковићем. О њеној наводној вези са градоначелником Бањалуке пише се недељама, а… »
Тања Савић признала везу с градоначелником! Искрено проговорила о Драшку, па изјавила да жели девојчицу!
Мондо 12.11.2021
Тања Савић дала одговор који нико није очекивао. Тања Савић дала одговор који нико није очекивао. О љубавној романси Тање Савић и градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића већ се дуже време пише, а певачица је сада први… »
Срце ми је у Бањалуци! Тања Савић признала везу с политичарем Драшком па шокирала: Желим девојчицу, нећу дуго да чекам…
Курир 12.11.2021
Тања Савић први пут је проговорила о односу са политичарем Драшком Станивуковућем и том приликом потврдила наводе да су у вези, али и признала да жели да добије девојчицу. - Срцем јесам за Бањалуку и увек сам била за Бањалуку… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 40 минутајош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 40 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 4 сатијош 3 повезане